Piranha’s maken meerdere slachtoffers bij vakantieoord

9
Piranha's maken meerdere slachtoffers bij vakantieoord

In Suriname hebben Piranha’s meerdere mensen gebeten, bij een vakantieoord in het district Para. Slachtoffers zijn op verschillende dagen een deel van hun vinger en teen kwijtgeraakt (foto’s onder).

Maandagmiddag werden twee mannen gebeten, waarbij een wijsvinger van een van de slachtoffers werd afgebeten. Het slachtoffer moest dringend naar de Spoedeisende Hulp in Paramaribo worden gebracht voor medische behandeling.

Volgens een lid van de familie werd aan hen de garantie gegeven dat er nieuwe netten waren gezet en dat het veilig was. Het is vooralsnog niet bekend wat de volgende stappen zullen zijn om herhaling te voorkomen.

Bloederige foto’s:

9 REACTIES

 1. Zet de naam van dat oord zodat mensen er niet naartoe gaan.
  Er zijn al mensen opgevreten, moet het erger worden??
  gemodereerd

 2. white beach.die zwerver vn holland selecta hd e optrede.lastig waner j dronke n mt ete n t water gat
  gemodereerd

 3. Nee hoor. Prianha’s doen wat ze altijd al gedaan hebben. In vlees happen. Niets nieuws onder de zon.
  gemodereerd

 4. Ik weet dat de piranha’s van Su erg agressies zijn. Er was een documentaire en daar kon de man het ook niet geloven dat ze zo aggressief zinn in Su.
  gemodereerd

 5. deze beelden van afgebeten vingers en tenen gaan de hele wereld over , iedereen weet al dat de criminaliteit hier in Suriname hoogtij viert en dat moordenaars , verkrachters en boeven gewoon vrij rondlopen , hoe zal die minister van transport en toerisme dit willen verdoezelen om toch nog buitenlanders hier te krijgen , gaat hij die vissen, moordenaars , verkrachters , boeven en paarse slm zelf verwijderen
  gemodereerd

 6. Ik weet zeker dat het niet de schuld is van piranhas.
  De mens, zoekt iets, en vergeet wat het vinden.
  gemodereerd

 7. Surinamers zij alleseters als het om anderen gaat, dingen waar zij geen moer van weten, maar toch vinden dat ze iets moeten roepen, dank aan Social media, valse vruchten en achterlijke commentaren. Inhoudelijk, 0,0
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.