Monni Siegmar bijna 5 jaar vermist, gezin wil antwoorden

8
Familieleden vermiste Monni Siegmar willen antwoorden

Het gezin van Monni Siegmar, die al vanaf 14 december 2017 in Suriname vermist wordt, is op zoek naar duidelijkheid en de waarheid. De gezinsleden worden al bijna vijf jaar lang in het ongewisse gelaten over wat er precies gebeurd is met de destijds 46-jarige man.

Monni, zanger in een Surinaamse band, is op donderdag 14 december 2017 omstreeks 17.00 uur vanuit de Laan van Louisehof vertrokken met een taxi richting Kwattaweg. Hij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd meldde de Surinaamse politie in hun opsporingsbericht uit 2018.

Zijn dochter geeft aan dat hij een familieman is en zijn gezin nooit in de steek zou laten. “Het kan niet zo zijn dat niemand in Suriname hier van af weet. Mocht jij iets weten praat dan aub en houd niet meer je mond dicht”, zegt ze.

Volgens haar doet de Surinaamse politie niets en dat zet hen als gezin erg aan het twijfelen. “Hier zit meer achter! Wij kunnen ons niet voorstellen dat mensen dit op hun geweten kunnen hebben en door kunnen leven alsof er niks aan de hand is”, aldus de dochter die de volgende oproep deed:

Ben jij degene die hier achter zit of er wat mee te maken heb wil ik je zeggen dat we je hebben vergeven. Wij willen enkel en alleen weten waar hij is en wat er is gebeurd. Wij als gezin willen duidelijkheid en de waarheid. Nogmaals mocht jij iets weten of hebben gezien op donderdag 14 december of vrijdag 15 december neem dan a.u.b. contact met mij op. Stuur een bericht naar het WhatsApp nummer (+31)619332494, als je belangrijke informatie hebt.

8 REACTIES

 1. Al 5 jaar vermist en nu pas komt de familie in actie? Dit vind ik persoonlijk onbegrijpelijk en het heeft er alle schijn van dat hij niet meer in leven is. Anders had hij vast wel iets van ich laten horen.
  gemodereerd

 2. Papa Jantje uit Livorno,
  Je bent gewoon bek verlegen want je weet niet wat wij als familie voelen GEEN RECPECT‼️
  gemodereerd

 3. Papa Jantje denkt dus dat de familie 5 jaar lang feest heeft gevierd en dat ze plotseling wakker geworden zijn en nu pas op zoek zijn gegaan naar hun geliefde. Papa Jantje, normale mensen maken zich, vanaf de eerste dag dat een familielid van hen verdwijnt, zorgen en ze denken dag en nacht aan hem en dat zal pas ophouden wanneer ze weten wat er van hem geworden is.
  gemodereerd

 4. Henkes 20 september 2022 Bij 20:05
  Papa Jantje denkt dus dat de familie 5 jaar lang feest heeft gevierd en dat ze plotseling wakker geworden zijn en nu pas op zoek zijn gegaan naar hun geliefde.

  Neen dit denk ik niet maar vind het wel onbegrijpelijk zoals ik het al schreef dat de politie lange tijd niks heeft gedaan en na 5 jaar een oproep via de familie op sociale media komt. Zijn de bandleden ondervraagd? Wat kunnen zij over de contacten vertellen en waarom heeft de politie zo weinig aandacht aan deze vermissing besteed ?
  gemodereerd

 5. @ LR27 20 september 2022 Bij 18:58
  Papa Jantje uit Livorno,
  Je bent gewoon bek verlegen want je weet niet wat wij als familie voelen GEEN RECPECT‼️

  Natuurlijk is verdriet en pijn te begrijpen en zal de onzekerheid ook veel leed met zich meebrengen. Absoluut maar ja wat heeft de familie in die 5 jaren gedaan ? Je kan blijkbaar niet alles op de schouders van de politie afschuiven.
  gemodereerd

 6. Als ik dit geval vergelijk met het geval Robbie Grootfaam dan zie ik een heel groot verschil en dat is niet negatief bedoeld, daar ik achter de filosofie van Papa Jantje uit Livorno sta.
  De familie van Grootfaam is ondanks de niet meewerkende politie van Suriname zelf tot acties overgegaan. Lees de berichten hierover.
  Ondanks dat is aan het licht gekomen dat de heer Grootfaam in mijn ogen beroofd en vermoord is geworden. Hij mocht uit respect zijn onderbroek aanhouden.
  De vraag is waarom deze familie niet tekeer is gegaan tegen de luie politieagenten van Suriname en ze te dwingen tot meer actie over te gaan.
  Ik zou niet 5 jaar lang gaan zitten treuren, maar zelf op onderzoek uitgaan. En gelet op die vriendelijk oproep van de dochter leeft de familie kennelijk in de overtuiging dat Monni nog in leven is. Ik zou elke dag op het politiebureau tot vervelends toe gaan informeren. Dus Henkes : een ieder gaat anders om met zijn emoties. Laten we de hoop uitspreken dat Monni springlevend en gezond is, daar ik – en met alle respect voor de familie – het gevoel heb dat niet alles in deze tori wordt verteld.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.