Bestuurder verliest controle over stuur en knalt tegen EBS paal en schutting

7

De Surinaamse brandweer werd maandagavond ingeschakeld om de bestuurder van dit busje uit het wrak te krijgen, nadat hij met het voertuig op z’n zij was geëindigd.

De man reed in het busje over de Sir Winston Churchillweg in Suriname, richting Parabrug, toen het bij het beschrijven van een bocht misging. Hij verloor de controle over het stuur, raakte van de weg en knalde tegen een EBS stroompaal.

Daarna kwam hij op z’n zij tegen een schutting tot stilstand. De bestuurder zat vast in het voertuig en moest door de brandweer worden bevrijdt. Hij werd per ambulance afgevoerd naar de SEH.

De schade was behoorlijk zoals op de foto’s te zien is. De kapot geslagen (hulp)paal:

7 REACTIES

 1. Kunnen ze wel autorijden in Suriname of zijn de wegen zo gevaarlijk? Ieder keer macht over het stuur verliezen, lijkt wel een vloek…..
  gemodereerd

 2. Worden bevrijdt met dt ???? O, wat is de Nederlandse taal erop achteruitgegaan in mijn geliefd Suriname vanaf het Militair regime. Deze klootzakken hebben Suriname zeker 40 jaar teruggezet in de tijd en zeker op alle gebieden.
  Tegenwoordig weet men niet eens wat het woord Eufemisme betekent terwijl het ons door internet heel makkelijk wordt gemaakt. Geen woordenboeken meer. Googelen.

  Wikipedia: Eufemisme
  Een eufemisme is een stijlfiguur waarmee iets mooier, vriendelijker of minder onaangenaam wordt voorgesteld dan het in werkelijkheid is.
  Vaak gaat het om het in andere, minder confronterende bewoordingen weergeven van zaken waarop een algemeen taboe rust. Het gebruik van eufemismen wordt met andere woorden sterk bepaald door gevoelswaarde (connotatie).

  Het advies dat ik aan een ieder wil geven is natuurlijk: Wees niet lui om te googelen als je een moeilijk woord tegen komt.
  gemodereerd

 3. Ze kunnen gewoon niet rijden en daarnaast, (misschien)
  ook al aan de telefoon zeuren!!!!! Als je gewend bent
  op een boerikie wagie, of yu gwenti rij tap Boes agoe, dan
  a no é go bun! ”En gelieve tijdens het rijden niet (Mas-
  truberen)( Rukken” )En voor het rijden Stuurwiel ontvetten.
  Want het schijnt dat alle auto in Su met vet zijn ingesmeerd.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Idioot nr………..
  Inschattingsfout, onoplettendheid of te hoge snelheid. Kies maar uit, of was het voor de zoveelste keer door onbekende oorzaak?
  gemodereerd

 5. @Kwakoe van HC die dt kan ook een typfout zijn. Ik gebruik altijd een ezelsbruggetje om dit soort fouten te voorkomen. BTW zelfs bij NOS maken ze fouten. Die dt is een fout, maar dat kan iedereen overkomen (zelfs die Bakra). En met moeilijke woorden smijten gaat die fout ook niet oplossen. Ik heb geleerd: keep it simple. Uw advies van Google is wel een goed advies. So lobi.
  gemodereerd

 6. Django: begrijp me niet verkeerd. Nederlands is en was een vreemde taal voor ons en toch konden we het beter spreken en schrijven dan die bakras, afgezien van het accent. En daar was ik altijd trots op. Misschien ben ik iemand van de oude generatie die dit zo wil houden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.