Surinaamse Militaire School ontvangt onderwijsmiddelen van Nederlandse Militaire School

4
Surinaamse Militaire School ontvangt onderwijsmiddelen van Nederlandse Militaire School
Foto: Nederlandse ambassade in Suriname

Afgelopen vrijdag ontving de Surinaamse Militaire School een aantal goederen ter ondersteuning voor het lesgeven. De Nederlandse Adjudant Onderofficier (AOO) van Dijk schonk dit namens de Nederlandse Koninklijke Militaire School (KMS) aan de Commandant van de Surinaamse Militaire School Majoor Landveld.

Het betreft onderwijsmiddelen zoals flip-over standaarden en papier, whiteboards en markers, twee laptops en een pointer voor presentaties meldt de Nederlandse ambassade in Suriname.

AOO van Dijk was kort in Suriname, maar zijn twee collega’s van het Expertise Centrum Onderwijs Defensie (ECOD) zijn tot en met 12 oktober in het land om Surinaamse militaire instructeurs te ondersteunen in hun didactische vaardigheden voorafgaand aan een nieuwe onderofficiersopleiding van de Militaire school die begin oktober start.

De activiteiten zijn een tastbare invulling voortkomend uit een eerste verkenning in 2021 om te bezien waar de Nederlandse Defensie het Surinaams Nationaal Leger duurzaam kan ondersteunen, onder andere dus door de instructeurs te trainen om nog betere instructeurs te worden.

4 REACTIES

 1. goed bezig , die rotte appels zullen wel niet meedoen , en de ndp zal alles wel weer onzin vinden , hun baas ddb zei altijd van Nederland moet je het niet hebben , ndp de landverraders van Suriname
  gemodereerd

 2. Een mooi hotel die SMA. Moet je eens vergelijken met een foto van de KMS. Dat is een kazerne geen resort.
  gemodereerd

 3. @Zuuriname
  Kun je niet lezen? Er staat nergens vermeld dat het afgedankte spullen zijn.Wat lul je toch!!! Sommige Surinamers kunnen alleen maar afgeven op Nederlanders.Wees blij dat ze het gratis krijgen.Suriname kan niet echt veel voor elkaar krijgen.Maa ja a failed state!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.