Man dood langs de weg na door vrouw te zijn neergestoken

3
Man dood langs de weg na door vrouw te zijn neergestoken

In een zijweg van de Rijsdijkweg in Suriname, is een man vanmorgen doodgestoken door een vrouw. De man ligt dood langs de weg zoals op onderstaande foto te zien is.

De vrouw is na de steekpartij gevlucht. Verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plaatse. De omgeving wordt afgekamd in een poging de verdachte op te sporen.

De aanleiding voor de fatale steekpartij is niet bekend. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer vermoedelijk door zijn vrouw is gestoken en naar buiten is gerend om hulp te zoeken alwaar hij neerzeeg en is komen te overlijden.

Zijn vrouw zou het bos ingerend zijn met een fles grammoxonne. Volgens verklaring van de buren hadden de twee vanaf vanmorgen vroeg al ruzie.

UPDATE: De man die maandagochtend na een steekpartij in een zijweg van de Rijsdijkweg kwam te overlijden, is de 60-jarige Cornelis W. Hij werd door zijn 55-jarige levenspartner Patricia J. doodgestoken. De twee zouden zondag reeds flinke ruzie gemaakt hebben zeggen buurtbewoners. Voor de steekpartij maandagmorgen, hoorde de buren ze nog ruzie in de woning maken:

3 REACTIES

 1. Albina man doodgestoken, rijsdijk man doodgestoken, andere doodgeschoten, andere zwaargewond na op hem geschoten. Waarheen met Sur.
  Onveilig land.
  gemodereerd

 2. Vrouwtje yu klari k’ba!! yu abi fu go na Santboma!!! Bi fos i jukeng, fu sayide i no gwe fu drape?? Dus nono na Santoboma!!
  gemodereerd

 3. @Debby 19 september 2022 Bij 21:59
  “Albina man doodgestoken, rijsdijk man doodgestoken, andere doodgeschoten, andere zwaargewond na op hem geschoten.”

  Soms is het net alsof ik Mexicaanse en Colombiaanse nieuwsberichten aan het lezen ben, maar het is gewoon Suriname!

  Een lesje ‘Tien Geboden’ is hier wel op z’n plaats.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.