Culturu.com verspreidt fake news over gospelartiest

12
Culturu.com verspreidt fake news over gospelartiest

Advocaat mr. Maureen Nibte heeft hard uitgehaald naar personen en websites die fake berichten verspreiden over gospelartiest Orveo Djoe. Op diverse Facebookpagina’s maar ook op de website culturu.com wordt een bericht gedeeld als zou de gospelzanger misbruikt zijn door gedetineerden.

De man werd aangehouden als verdachte in een seksueel misbruikzaak. Zijn advocaat Maureen Nibte spreekt het bericht, dat de zanger in de gevangenis misbruikt zou zijn door medegevangenen, pertinent tegen. Er is er niks en dan ook niks gebeurd met de meneer, zegt ze.

“Het is waarschijnlijk aan dovemansoren gezegd en deze fake berichten zullen helaas nooit stoppen, maar dit bericht is een grote en pertinente leugen!!” zegt Nibte geërgerd. Volgens haar was er familiebezoek en hij heeft ondermeer met zijn moeder en broer gesproken. “Er is met de heer Djoe niks gebeurd!” liet zij boos weten.

De website culturu. com deelde onderstaand bericht op haar site en op Facebook. Dit ondanks het feit dat bij media mensen al dagen bekend is dat het bericht dat over de gospelartiest verspreid wordt fake is.

12 REACTIES

 1. Cutluru.com.is de meest waardeloze medium..ze houden van sensatie en zorgen voor veel onrust en discriminatie in de samenleving..ik snap noet dat er nog mensen zijn die naar ze volgen. Hun z.gm journalisten zijn de domste die er zijn in suriname. Culturoe.com.zou geboycot moeten worden wamt ze zijn niet goed bezig.
  Maaaaaat ten aanzien van t feit saideh pastor sroto……if den ben boel ie den kies ie moi….zeker heb je met je vuile klauwen aan kleine kinderen gezeten….duivel
  gemodereerd

 2. 3 jaar terug is fake nieuws in het leven geroepen.
  Wan politieke partij tek aantal sma in dienst. Nu schijten ze.
  gemodereerd

 3. Ach!! het is normaal in ons geliefd SU, dat men voor 85% weet dat het vals bericht is en toch geloven zij er in!! Suus houden van fake!! daar kicken ze op en er komt echt geen verandering in!! aantal jaren geleden is er een onderzoek gepleegd en blijkt 85% in leugens te geloven. Het is niet van vandaag!!! Verhalen verdraaien en vals beschuldigen is ook een trend!! Heb nl zelf ervaren!!!!! En als velen dronken zijn, dan laten de schoften jou zus en moeder ook niet veilig met het uitschelden. Een van de vrienden van mij had bijna de Gorgoro van een v.d de schoften uit zijn stinkende smoelwerk eruit gerukt!! Gelukkig is het goed afgelopen!!!
  gemodereerd

 4. Maar als Djoe inderdaad een meisje heeft verkracht, zouden we toch wel mogen hopen dat hij alsnog anaal.genomen wordt door medegedetineerden en dat het fake news werkelijkheid wordt. Dat zou toch niet teveel.gevraagd zijn?
  gemodereerd

 5. Alle medewerkers en medewerksters van de racistische Culture com zijn werkelijk te dom om te schijten. Vaak worden mensen voor de camera’s gehaald die of zwaar verslaafd zijn of beschaving missen. Dat dit medium racistische trekken heeft is niet nieuw want dat wordt door Culturu niet ontkend en ja het is de zwarte kliek he die de boel op scherp zet.
  gemodereerd

 6. Culturu TV wordt gesponsord door de NDP en de zogenaamde journalisten hebben nauwelijks enige opleiding genoten. Dag in dag uit wordt het volk vergiftigd met fake nieuws met een racistische ondertoon. De personen die ze interviewen en als deskundigen opvoeren behoren tot de 40 % die niet verder zijn gekomen dan de 4e klas lagere school. Ik begrijp niet waarom er niet wordt ingegrepen door de overheid om programma’s te verbieden.
  gemodereerd

 7. Nibte ergert zich groen en geel om het fake-bericht dat de zanger in de gevangenis misbruikt zou zijn door medegevangenen.
  Dat de zanger zich heeft vergrepen aan een minderjarige deert haar kennelijk niet.
  gemodereerd

 8. Blijkbaar is er geen overkoepelend orgaan die toezicht houd op riooljournalistiek. Alleen als ze wat nodig hebben rennen ze naar de mensenrechten-orga of kamperen ze voor de rechtbank.
  Ook de paarse smaad & laster campagne draait op volle toeren. Dat is het enige wat ze kunnen.

  Misschien dat mevr namens haar cliënt een rechtszaak van smaad & laster kan aanspannen. Heeft mevr eerder gedaan.
  Zijn tig mogelijkheden.
  Afdeling soc media vd politie, mag assistentie vragen aan Nederland. Kan online; how to..
  Dot-com en fakebook worden regelmatig opgeschoond.
  gemodereerd

 9. Het is heel gemakkelijk. Wat je niet wilt zien “scroll” je heel snel verder.

  Er zijn heel wat “journalisten” die rondlopen zonder enige professionele opleiding. Met je smartphone alles en nog wat filmen zegt niks. Echt journalisme is een vak waar mensen jaren voor moeten studeren en door blijven leren. Dat geldt overigens voor elk vak, je moet je blijven bijscholen om mee te kunnen gaan met de ontwikkelingen.
  gemodereerd

 10. En ze moeten ook vreemde talen kunnen spreken. Als ik de de journalisten van Culturu Nederlands hoor spreken weet ik al dat deze mensen van straat opgepikt zijn en nooit ergens een opleiding hebben genoten. Neen san de heer Frans Pinas dat is pas een journalist hoor.
  gemodereerd

 11. Als hij met zn poten van dat meisje was afgebleven dan had men geen fake nieuws over hem te vertellen. Wayne Telgt hft ook zn poten aan jong meisje op werk gebrand en mag nu elke dag op tv.
  In Su mag alles.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.