Bestuurster zet auto aan de kant na rook uit motorkamer

1

Een 39-jarige vrouw die zondag samen met haar schoonmoeder en twee kinderen in de auto reed over de Commissaris Weythingweg in Suriname, kreeg de schrik van haar leven toen ze plotseling rook uit de voorkant van de auto zag komen.

De vrouw reed in een Lexus over bovengenoemde weg komende vanuit de richting van Leiding 9 en gaande richting Bomaweg. Ter hoogte van het politiebureau 9a probeerde de bestuurster af te remmen, maar merkte op dat de remmen het niet deden.

Op dat zelfde moment zag ze rook uit de motorkamer komen. Ze zette het voertuig aan de kant en liet iedereen uitstappen. De motorkamer vloog toen in brand en de Surinaamse brandweer werd ingeschakeld.

De schade is beperkt gebleven tot brandschade aan de voorbumper en de motorkamer van het voertuig. Een sleepdienst was gewenst voor het wegslepen van het voertuig. De oorzaak van de brand is nog niet bekend

1 REACTIE

  1. O gelukkig is zij niet beroofd!!! Zij mag een lot gaan kopen, alleen moet zij aan niemand vertellen als zij wat gewonnen heeft, anders krijg zo de rovers op je dak!!! Want het gebeurt vaak als je auto pech hebt of stil staat met je auto, dan komen ze als hulpverlener!!
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.