VIDEO: Dief rijdt weg met bromfiets van klant Red Apple

4
VIDEO: Dief rijdt weg met bromfiets van klant Red Apple

Een dief heeft vrijdagavond iets na 18.30 uur de bromfiets van een klant van Red Apple aan de Indira Gandhiweg in Suriname weggenomen. Hij reed weg op de gestolen bromfiets.

De benadeelde ging naar de zaak en parkeerde zijn bromfiets aan de voorkant. Hij liep toen naar binnen. Na enige tijd kwam hij uit de zaak, maar zag zijn rijtuig niet meer op de plaats waar hij die had geparkeerd.

Op camerabeelden van Red Apple is te zien hoe de verdachte op een rode Dayang bromfiets plaats neemt. Nadat hij opmerkt dat die op slot is, stapt hij ervan af en gaat hij op een bromfiets ernaast zitten. Hij kijkt om zich heen, aarzelt even en rijdt daarna ermee weg.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Er wordt gewerkt aan het achterhalen van de bromfiets en de verdachte.

Bekijk hieronder een video van de diefstal.

4 REACTIES

 1. En dit nu is het grootste verschil met Dubai. Daar kun je de hele dag gaan shoppen zonder dat je de auto op slot hoeft te doen. In Suriname is het ondenkbaar wetende de vele donkere ogen die op een jang loeren. Daarom is het wastefull thinking om te denken dat Suriname ooit op gelijke voet zal staan. Maar de Surinamer gelooft in anansi sprookjes.
  gemodereerd

 2. @ Broeia

  Ben niet eens met je, die klojo moet gewoon met zijn poten
  vanaf blijven.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.