Drietal berooft jonge vrouw op klaarlichte dag van ketting en tas

9
RBTP pakt weer drie diefstal verdachten op
Foto (c) RBTP - Korps Politie Suriname | Bewerking Waterkant.Net

Deze drie mannen hebben op woensdag 14 september op het terrein van Poptjie Djarie aan de Zwartenhovenbrugstraat, een jonge vrouw beroofd van een tas inhoudende een grootgeldbedrag en een halsketting van geel metaal. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De benadeelde had haar voertuig op het terrein van Poptjie Djarie geparkeerd voor het doen van boodschappen. Bij terugkeer stapte zij in haar auto en bracht de voorruiten omlaag. Bij die gelegenheid werd haar halsketting van geel metaal door een manspersoon weggerukt.

Toen zij achter deze manspersoon wilde gaan, zag zij dat een andere manspersoon via het andere portier haar handtas inhoudende een groot geldbedrag in SRD wegnam.

De benadeelde schreeuwde om hulp, waardoor de verdachten het hazenpad kozen, naar de richting van de Hogestraat. Ter hoogte van winkel Alginco stapte dit trio in een gereed staande voertuig dat vervolgens met een hoge snelheid wegreed.

Na intensief speurwerk van het RBTP, werd het vluchtvoertuig in beeld gebracht. De automobilist kon op dezelfde dag door het RBTP in de kraag worden gevat. Zijn twee kompanen werden op 15 september op verschillende locaties aangehouden en overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo.

Het gaat om de 30-jarige verdachte Quincy T., Denzel P. Alias ‘Tromp’ (20) en de 23-jarige Randy D. De verdachte Quincy was eerder reeds ingesloten voor diefstal middels braak en was op 5 september in vrijheid gesteld. Hij wordt ook in verband gebracht met andere berovingen en inbraken.

De buit is nog niet achterhaald meldt de Surinaamse politie.

9 REACTIES

 1. Deze 3 heren deporteren naar Afghanistan. Kijken of ze t daar durven. Het wordt elke dag gekker en wat doet de regering?
  gemodereerd

 2. Bind ze vast en mishandel ze en je hoort wat er met de buit gebeurt is.
  Ik snap niet dat men met zoveel geld loopt tegenwoordig. Su is zo onveilig als maar wezen kan.
  gemodereerd

 3. Jonge dieven in de bloei van hun leven, gaan jullie werk zoeken stelletje Mpp, ik wens jullie de dood toe! Ik hoop dat de
  redactie mijn meningen plaats, want dit beschouwen ze als discriminatie, en racistisch wat een lachertje zeg. Iederéén
  heeft het financieel moeilijk, maar waarom gaan er
  weinig gladharigen op dieven pad?? Altijd wan Blaka man
  O pori a tori, un go zoekoe wroko nanga K@. Wé gi trawang san wani wroko sing man, Un kan fadong dédé sak saka.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. De straffen moeten nu eens een keer verveelvoudigd worden. Deze criminelen moeten uit de gemeenschap verbannen worden. Misschien een idee om een soort Alcatraz te maken in de jungle, waar zij met sterke hand moeten leren hoe ze in een beschaafde wereld moeten leven. Stelletje schurftige honden.
  gemodereerd

 5. Zo te zien drie mannen in de kracht van hun leven en waarschijnlijk ook nog wel iets van een werkend brein in hun hoofd, kunnen zulke figuren het stelen voor zichzelf rechtvaardigen?? Zijn ze trots op zichzelf?? Wat gaat er in die hoofden om. Je steelt, wat op zich al zielig te noemen is, je moet daarna voortdurend opletten wat je doet en zegt om niet gepakt te worden maar je kijkt in de spiegel en denkt hier staat een geweldige vent. Je steelt iets met drie man sterk van 1 enkele vrouw die waarschijnlijk/hopelijk eerlijk aan haar geld en goederen is gekomen. Zien die kerels dan niet in wat voor zielige mislukkingen ze zijn??? Drie sterke kerels die moeten parasiteren op het eerlijke werk van 1 enkele vrouw, een beetje narekenen en de conclusie is dat je bronnen toch een keer moeten leeg raken.
  gemodereerd

 6. wat een stelletje helden , mietjes zijn het , verdomd als ze opgepakt worden direct aan de ketting leggen met een stalen kogel aan die ketting en zwerfvuil laten opruimen in de stad , tot dat ze erbij neervallen , en de burgers zien dan , zo die vallen niemand meer lastig
  ja dan zullen velen zeggen ze moeten mensenrechten toepassen , nou die velen zien dus onkruid aan voor mensen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.