Bij Colombianen onderschepte 20 kilo aan witte blokken blijken suiker te bevatten

6
Onderschepte 20 kilo aan witte blokken bij Colombianen blijken suiker te bevatten
Foto ter illustratie

De Amsterdamse politie heeft deze week twee Colombiaanse mannen aangehouden, bij wie in totaal 20 kilo aan witte blokken die eruit zagen als drugs werden aangetroffen. De blokken bleken echter suiker te zijn.

De mannen reden in een personenauto die was voorzien van een verborgen ruimte. Ze werden door de politie gecontroleerd en werden gebracht naar hun verblijfadres.

In de woning werd cash geld aangetroffen alsook verpakkingsmaterialen, die gebruikt worden voor het verpakken van drugs. Ook werden daar de witte blokken aangetroffen, waarbij de eerste aanwijzing aangaf dat het om cocaïne zou gaan.

De twee Colombianen werden meteen aangehouden en in verzekering gesteld.

Uit verdere analyse van de blokken bleek naderhand dat het om suiker ging. Wat de rol van deze hoeveelheden suiker is, wordt door de politie onderzocht. De mannen blijven vast vanwege verdenking van witwassen meldt regiopurmerend.nl.

6 REACTIES

 1. Heel goed roeren in de koffie of cacao en vervolgens hen laten opdrinken, dan gaan ze tijdens kah kah (schijten), aaawww schreeuwen (opbiechten dus)!!
  gemodereerd

 2. Hahahaa is letterlijk sukroe hahaha
  Ff alle grappen op een stok…..deze beesten zijn zeker opgelicht door een ander crimineel of ze zouden iemand gaan oplichten… Wellicht is hun aanhouding a blessing in desguise…….den bo dede als die opgefokte deal zou doorgaan
  gemodereerd

 3. Dus die Amsterdamse wijsneus agenten dachten beet te hebben.
  Ben benieuwd of ze die suiker aan Dirk van den Broek hebben verkocht.
  gemodereerd

 4. Wie van jullie wilt echt niet geloven dat de politie met de cocaine vandoor is gegaan en met suiker heeft verwisseld? Ai boi.
  gemodereerd

 5. De blanke boze man waar nederland vol meezit ziet alleen drugs en cash miljoenen bij allochtonen. Agekop.
  gemodereerd

 6. “Wie van jullie wilt echt niet geloven dat de politie met de cocaine vandoor is gegaan en met suiker heeft verwisseld?”

  in suriname zou ik zeker weten dat dat gebeurd zou zijn
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.