Home Onderwerpen Justitie en politie Ouders Sumanta willen haar weer thuis naar Suriname brengen

Ouders Sumanta willen haar weer thuis naar Suriname brengen

11

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) heeft meer tijd nodig om definitief vast te stellen of de dinsdag, op een bedrijventerrein in Hoorn, gevonden stoffelijke resten van de verdwenen Surinaamse studente Sumanta Bansi zijn.

Eerder was de verwachting dat er woensdag definitieve duidelijkheid zou komen. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft echter laten weten dat het onderzoek nog enkele dagen in beslag gaat nemen.

Een DNA-match zal definitief moeten uitwijzen dat het inderdaad om Sumanta Bansi gaat. Politie en het OM zeggen al ‘het sterke vermoeden’ te hebben dat het inderdaad om de jonge vrouw gaat.

Volgens de advocaat van de nabestaanden zijn behalve menselijke resten ook sieraden gevonden. De raadsvrouw heeft contact met de ouders van Sumanta in Suriname en onderzoekt de mogelijkheden om ze naar Nederland te halen.

De ouders Marlon en Sharmila willen net als in juli naar Nederland komen voor hun dochter en haar een waardig afscheid geven. “We willen haar terug en weer thuisbrengen. Naar Suriname”, zegt de moeder tegen De Telegraaf.


11 REACTIES

 1. als de stoffelijke resten echt van Bansi zijn , dan moet de zaak heropend worden , hij de moordenaar is veroordeelt voor 15 jaar cel zonder dat het lichaam of lichaam resten zijn gevonden , maar nu moet deze moordenaar 20 jaar krijgen plus TBS , nou die moordenaar komt nooit meer vrij
  gemodereerd

 2. @wat…je kan iemand niet 2x veroordelen in de zelfde zaak helaas.

  Daarom heeft het nu pas vrijgeven waar hij der lichaam heeft gedumpt.
  Hij dacht juist niet veroordeeld te worden omdat er geen lijk is.

  Die straf is sws veels te laag 15 jaar, hij heeft ook het leven ontnomen van een ongeboren baby.
  gemodereerd

 3. Gewoon in een vat met zoutzuur onderdompelen tot aan zijn nek! Voor een uur of 5 en zo laten, en die pleuris vader van hem ook. Het zijn ”koelbloedige moordenaars”, en niet anders.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. @ WAT
  Nee niet in de gevangenis, want dan kost het de belasting betalers, alléén maar geld! Zie mijn voorstel, tenminste als
  het door de redactie geplaatst wordt. Want mijn mening
  past niet in hun context, waar de anderen mag, mag ik
  niet!( Maar ik zal het blijven doen, want ik huichel niet.)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Wat erg voor de ouders.
  Dat meisje had zo een mooie toekomst in het vetschiet.
  Ze mogen die smerige moordenaar 50 jasr opsluiten. Zoveel vrouwen en je zet je poten aan een jongedame van wie haar ouders jullie vertrouwden.
  Syerkte asm de ouders. Ik hoop dat ze nu eindelijk met het afsluiten van de periode kunnen beginnen. Je gaat altijd 1 % hoop houden. Je hoort een keer van der.
  gemodereerd

 6. De zaak is afgesl8ten en dat blijft zo. Iemand veroordelen, terwijl et geen stoffelijke overschot/lijk was, is zo sterk, dat er een veroordeling heeft plaatsgevonden. Meet straf zal deze zaagsel niet krijgen.
  gemodereerd

 7. Pijn. Pijn en Pijn. Wat kan het mens zijn pijnlijk zijn. Een mens moet in het leven veel kunnen verdragen. Soms heel veel pijn. Dat onderscheid ons van de dieren. We zijn begiftigd met talenten en gevoelens maar betalen wel de hoogste prijs voor.
  gemodereerd

 8. Deze twee, dus vader en zoon, moeten echt heel heel heel lang achter de tralies met dwang verpleging dit houdt in dat zij medicijnen toegediend dienen te krijgen waarmee hun ballen gaan verschrompelen, dus er zal geen zaadcellen geproduceerd mogen worden.
  Er kan nu eenmaal geen amputatie gepleegd worden dan maar laten verschrompelen.
  gemodereerd

 9. Het OM in NL heeft bevestigd dat de gevonden stoffelijke resten van de studente Sumanta Bansi zijn.
  gemodereerd

 10. Zo oneerlijk en zo wreed
  Onherstelbaar diepe wonden
  Waar zelfs tijd geen raad mee weet …….
  R.I.P. Sumanta
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten