vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBewaker visbedrijf en kompanen stelen dure garnalen

Bewaker visbedrijf en kompanen stelen dure garnalen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft een bewaker van een visbedrijf en zijn twee kompanen aangehouden, nadat ze zakken met garnalen met een hoge economische waarde bij het bedrijf hadden weggenomen. Volgens het Korps Politie Suriname gaat het om Regilio D. (28), Samuel D. (29) en de 31-jarige Rience P.

Dit drietal wordt ervan verdacht op dinsdag 6 en vrijdag 9 september een inbraak te hebben gepleegd bij een Visbedrijf aan de Stiviweg. De benadeelde heeft op beide dagen aangifte van deze inbraken tegen onbekenden gedaan bij de politie van voormeld bureau.

Na de aangifte stelde zowel de leiding van het bedrijf als de politie een onderzoek in. Op camerabeelden is de bewaker Regilio, die op beide dagen vrij van dienst was, positief herkend als te zijn de verdachte. Regilio die op het terrein van het visbedrijf woonachtig is, werd direct aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na flink aan de tand te zijn gevoeld, bekende Regilio het strafbare feit, samen met een arbeider die werkzaamheden verricht op de boten die aanmeren op het steiger, te hebben gepleegd. Op zijn aanwijzing werd de arbeider Samuel op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Ook deze verdachte gaf toe samen met de bewaker de inbraak te hebben gepleegd en dat de buit aan derden verkocht is, door tussenkomst van een taxichauffeur. Deze taxichauffeur Rience werd vervolgens opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Zijn auto is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de helers wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. En alsjeblieft de helers niet naar huis sturen na een strenge waarschuwing. De helers moeten zelfs zwaarder gestraft worden dan de stelers.


  gemodereerd
 2. De helers hebben die garnalen reeds lang uitgepoept. Er is dus geen bewijs. Mijns inziens zou de politie zich beter kunnen richten op die bandieten en die Escobars.


  gemodereerd
 3. En Rutte als een garnalen-allergie heeft dan? Jij nu met je garnalenhersenen, jo paarse heks .


  gemodereerd
 4. @ Debby

  Het verschil is dat M.Rutte het kan permiteren, hij steelt
  geen Garnalen. Misschien iets anders, ik weet het niet
  en ga ook niet speculeren. Als ik het goed heb geluisterd
  leven garnalen in het water, dus deze 3 gedrochten ook
  in het water pleuren. ”Als het kan, van het Bosje Brug”.
  Dan kunnen ze altijd bij de garnalen zijn, no problem at
  all.

  sari tori


  gemodereerd
 5. Debby volgens mij heb je ook 1tje bewaard voor de paarse rat!! Jij weet wel waar je die hebt verstopt, maar wij weten ook wel alwaar!! Alleen wat kleiner Hi Hi Hiiiiiiiieee.


  gemodereerd
 6. Die helers komen altijd schotvrij. Heeft de heler losgeld/ tjoekoe betaald soms…
  Want als het om die gamba garnalen gaat, 1 pond kost al ruim 3 tot 400 srd. Voor de doorsnee Surinamer is dat vreselijk duur.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES