Organisaties presenteren vakantie aanbiedingen Suriname op 50PlusBeurs

5
50PlusBeurs
Beeld (c) 50PlusBeurs

Momenteel vindt in Nederland de 50PlusBeurs plaats en wel in de Jaarbeurs te Utrecht. Op de beurs, die van 13 tot en met 17 september wordt gehouden, presenteert ook de Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways (SLM) haar diensten.

Het is ‘s werelds grootse evenement voor actieve 50-plussers boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Bezoekers krijgen de gelegenheid de verschillende stands van de exposanten te bezoeken die elk op hun eigen manier hun product tentoonstellen en aanbieden.

Het is dit jaar de 28ste keer dat deze beurs wordt gehouden. Ook dit jaar wordt de beurs opgedeeld in exposanten per thema. De thema’s die aan de orde komen zijn: vakantie, vrije tijd, wonen, mode & beauty, gezondheid en maatschappij. Bezoekers krijgen in elk geval de gelegenheid om een prachtige invulling te geven aan hun vrije tijd en/of vakantie.

Suriname is in dit kader een goede vakantie aanrader. Daarom hebben Surinam Airways, APG en de SHATA de handen in elkaar geslagen op deze beurs en bieden aantrekkelijke vakantie tarieven en ‘all-in’ pakketten aan.

De locatie is Hall 8 Booth 08c11.

5 REACTIES

 1. Zij die een beroving ervaring willen opdoen,moeten vooral komen.Ook verdwijningen komen voor in het land.In Sur.maak je heel veel mee om thuis te vertellen.
  gemodereerd

 2. Suriname is in dit kader een goede vakantie aanrader.
  Wat een gospe zou je als toerist denken. Niets is minder waar.

  Jacobus inderdaad juist verwoord echter ben je vergeten bij te vertellen dat je een goede verzekering moet afsluiten om terug te komen en zeer zeker als je met de SLM zou vliegen.

  Beleef inderdaad een vakantie die je, bij enige pech, nooit meer zult vergeten. Heb je geluk dan heb je toch veel te vertellen over je ervaring
  gemodereerd

 3. Als de overheid de veiligheid kan garanderen en Justitie alles op alles inzet om veiligheid te waarborgen dan kan het slagen.
  Maak een All inclusieve ressort aan met erop alles erop en eraan wat de mensen nodig zouden hebben.
  Heb wel een grote investering nodig om het goed op te zetten en dat gaat wat jaren kosten.
  Maar dan heb je iets goeds. Niet half werk doen.
  Overheid staat Grant voor 25% en investering maatschappijen voor de rest.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.