Oom en buurtbewoner aangehouden voor seksueel misbruik tienermeisjes

7
Politie gearriveerd op locatie

De Surinaamse politie heeft maandag twee mannen aangehouden, die ervan verdacht worden twee meisjes van respectievelijk 14 om 17 jaar oud seksueel te hebben misbruikt. Een van de mannen is een oom van de meisjes genaamd Paulus en de ander een buurbewoner genaamd Rishi G.

De meisjes zouden het weekend bij hun tante op Santo Dorp doorbrengen. Toen hun moeder haar zus belde en vroeg hoe het met haar kinderen ging, bleek de tante niet op de hoogte te zijn van het logeren.

De tante schakelde direct de politie in en bij een ingesteld onderzoek werden de meisjes enkele straten verder in de woning van Rishi G. aangetroffen. Daarbij is gebleken dat de jongeman beide meisjes seksueel heeft misbruikt.

Het verder onderzoek wees uit dat oom Paulus de tienermeisjes toestemming had gegeven, om het weekend bij Rishi door te brengen. Het blijkt dat deze oom Paulus de kinderen ook bijkans een jaar seksueel heeft misbruikt, meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Santo Dorp heeft de twee mannen in de avond van maandag 12 september aangehouden ter zake seksueel misbruik. Zowel Paulus als Rishi zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

7 REACTIES

 1. Mie wan jere tak de fong oompaulus plus buurman zodanig dat de no lib langa moro oe por deng meisjes libi oe mapp oenoe
  gemodereerd

 2. Oom Paulus nanga mati Rishi no abi verstan ini den ede. A vertan sang den abi sidon in den p#kop.
  gemodereerd

 3. Het gaat behoorlijk fout in mijn geliefd Suriname.Alle normen en waarden verdwijnen.
  gemodereerd

 4. Oom Paulus de schijnheilige misbruikte ze een jaar lang.
  Waar waren de ouders al die tijd…

  Meneer Vismale van stichting 1 voor 12 heeft het reeds gezegd. Die vrouwen die 20 en 30 kinderen willen maken denk goed na. Kinderen moet je niet ter wereld brengen om dit soort hel mee te laten maken. Verdorie!
  gemodereerd

 5. Havikken loeren met grote en kleine ogen ook vooral naaste buren bewoners man/vrouw ook vrouwen in nederland grote loerende havikken altijd alert zijn en oppassen! Geile havikken.
  gemodereerd

 6. Hahaha @sandra ben jij ook zo’n havik dan.
  Allemaal van die oude opa Didibri over genomen.
  Monkey see monkey do.zo als een oude Surinaamse gezegde luidt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.