Bestuurder busje wijkt uit en knalt tegen stroompaal

4
Bestuurder busje wijkt uit en knalt tegen stroompaal

Bij een verkeersongeval vanmorgen aan de Brokopondolaan in Suriname, is de bestuurder van dit busje tegen een stroompaal geknald. Hij verklaarde dat hij moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen.

De man reed rond 11:15u over bovengenoemde weg, toen het ter hoogte van de Ramalaan mis ging. Volgens de bestuurder kwam een wit gelakt voertuig plotseling op zijn rijhelft. Hij verloor de controle over het stuur en knalde tegen de paal, waarna het voertuig dwars op z’n zij terecht kwam.

De politie van Uitvlugt was ter plaatse voor onderzoek en heeft geen wit voertuig aangetroffen. Het Surinaamse energiebedrijf EBS werd ingeschakeld voor reparatie werkzaamheden, terwijl een sleepwagen het zwaar beschadigde voertuig weg sleepte.

Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

4 REACTIES

  1. Niets uitwijkennom asnrijding te voorkomen. Je reed hard want daar leent de Brokopondostraat zich voor maar het trekt en de weg is niet 100%. Daar zit altijd water, dus conditie van de weg niet 100
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.