maandag, juni 17, 2024
HomeUitgelichtSchokkend: man slaat collega dood met gasfles

Schokkend: man slaat collega dood met gasfles

-

Does Travel - naar Suriname

Een man heeft zijn collega afgelopen week op een wrede manier vermoord bij een propaandistributeur in de stad Ayacucho in Peru. De verdachte sloeg het slachtoffer meerdere keren op het hoofd met een gasfles, waardoor hij ter plaatse het leven liet.

Rafael Vilcatoma Arone en zijn collega Abraham Lucano Huarcaya labelden en regelden lege gasflessen. Toen Abraham zich omdraaide en bukte om wat aantekeningen te maken, sloeg Rafael hem ineens met een gasfles op het hoofd.

Abraham viel op de grond en lag hulpeloos. Rafael sloeg hem vervolgens nog een paar keer op het hoofd met de gasfles.

De verdachte vluchtte weg, maar werd kort daarna aangehouden door de politie. Het motief van de aanval is nog niet bekend.

Bekijk hieronder een video van het incident. LET OP, SCHOKKEND BEELD.

https://www.reddit.com/r/BrutalBeatdowns/comments/xasjh2/so_brutal_straight_up_murder/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Hier heb ik geen woorden voor. Deze psychopaat is niet alleen een moordenaar maar vormt een gevaar voor de gehele samenleving. Deze man is gelukkig snel gepakt en hopelijk wordt hij nooit meer vrijgelaten tenzij hij M. Nipte inschakelt natuurlijk (niet serieus nemen deze opmerking aub).
  Vroeger in de tijd van de Inca’s werden moordenaars onthoofd of opgeofferd voor hun goden. Het hoofd werd van de tempel naar beneden gesmeten onder luid gejuicht van de menigte.
  Vraag is of dit nog voorkomt…..


  gemodereerd
 2. Ongelooflijk man! Mi Gado, mi Jezus!! Deze dader moet levend gelyncht worden. Sorry, maar ik heb geen andere woorden voor!! Hem eerst diverse malen martelen tot aan de dood. Hij moet beseffen wat hij hem, aan zijn gezin, families en vrienden aangedaan heeft!!
  Hij hoort niet in de gemeenschap en heeft ook geen recht op!!

  Stukje bij stukjes hem afhakken!! Eerst maandenlang in een pik donkere kamer van 1 bij 1 opsluiten met een piepkleine gat!! Dat verdient hij wel!!


  gemodereerd
 3. Gaat hij bij Joran van der Sloot.
  Gezellig met elkaar.
  Met de beelden brengen jullie de Sur op een idee.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES