Home Onderwerpen Justitie en politie Man in rivier gevallen en in diepte verdwenen

Man in rivier gevallen en in diepte verdwenen

2

Een man, die geen vaste woon- of verblijfplaats in Suriname heeft, is afgelopen nacht bij de vissteiger van Cevihas in de Surinamerivier gevallen en in de diepte verdwenen.

Een ondernemer maakte hiervan na de ontdekking melding bij de politie. Volgens hem kwam een Vietnamese man enkele dagen terug langs op zoek naar werk. Hij gaf hem te kennen dat zijn vissersboot over twee dagen naar zee gaat en hij dan mee kon gaan voor werkzaamheden.

In overleg met de ondernemer mocht de man in een van de vissersboten van de aangever verblijven.

Gisteravond had de man zich tegoed gedaan aan alcohol. Hij liep op naar een van de boten om daarin te slapen. Om de boot te bereiken moest hij over een smalle plank lopen, echter viel hij daarbij in het water en verdween in de diepte.

Enkele mannen in de omgeving probeerden hem te redden, maar zonder het gewenste resultaat. De man is niet boven water gekomen. De politie van Livorno was ter plaatse voor onderzoek.


2 REACTIES

 1. Misschien heeft deze Vietnamees de duivelse bombardementen, door de VS op zijn land overleeft en dan komt hij helemaal in Suriname op zo’n stomme manìer om het leven.
  gemodereerd

 2. Mama loek de boe boe viel.

  Bo Bo fa don!, A djin baka? Bo bo!, k’ba ba nanga law.

  A watra bobo/boeboe nyam in

  a k’ba nanga boe boe now.

  Moge zijn ziel in vrede rusten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten