Bouterse: ‘Laat Rutte oprotten mang!’ (VIDEO)

60
Bouterse: 'Laat Rutte oprotten mang!' (VIDEO)
Bouterse dronk een Nederlandse Heineken op het plein.

De veroordeelde oud-president van Suriname Desi Bouterse heeft vandaag weer van zich laten horen. Hij was samen met Ashwin Adhin en een handjevol anderen naar het Onafhankelijkheidsplein van Suriname gekomen om een demonstratie tegen de huidige regering te ondersteunen.

Tijdens de geflopte protestactie sprak Bouterse ook de aanwezige pers. Over de komst van de Nederlandse premier Rutte aanstaande maandag zei Bouterse: ‘Laat Rutte oprotten mang!’

Bouterse vroeg zich hardop af “Wat komt meneer Rutte doen? Mensen pinaren in Suriname, kinderen gaan dood en je houdt 19 miljoen euro (van Suriname) vast en dan kom je met je mooie verhalen”, aldus de oud-president.

Hij gaf verder aan dat het raar is dat premier Rutte de Surinaamse vicepresident en ABOP-voorzitter Brunswijk een crimineel noemt en dat Rutte vervolgens ontvangen wordt door DNA-voorzitter Martinus Bee van de ABOP.

Bekijk het fragment uit een interview met D-TV Express hier:

60 REACTIES

 1. Bouterse is een gefrustreerde oude man die volkomen werd en wordt vermeden door Nederland. Niet alleen door Rutte. Ook de VS zien deze schurk niet zitten. DNA-voorzitter Martinus Bee heeft niet een crimineel verleden zoals Bouterse beweert en is er geen reden om hem dus te uit de weg te gaan, zoals dat bij Bouta wel het geval is.
  gemodereerd

 2. Dat er mensen pinaren en kinderen doodgaan heeft Bouterse ook aan zichzelf te wijten.
  Het hoefde niet zover te komen als hij de 10 jaar dat de NDP aan de macht was gezorgd had dat de zorg goed geregeld was. Dat heeft hij in 10 jaar niet gedaan maar verwacht dat wel van de huidige regering die amper 2 jaar aan de macht is.

  Waarom geeft Bouterse de miljarden die onder zijn bewind gestolen is niet terug aan het volk?? Omdat hij niets om het volk of land geeft, hij denkt alleen maar aan zichzelf, geld, macht en drugs.

  Bouterse is net een strop en vloek die om de nek van het Surinaamse volk verstrengelt zit.
  gemodereerd

 3. De waarheid is hard om te horen. Bee, jij moet oom kontje likken want OM hft je zg vrij gepleit inzake Gabon.
  Ik zou ziek melden. Maar de blanke gebruikt de creool om de creool te beledigen.
  Rutte komt om olie en gas.
  Als Bouterse geen Staatsolie in het leven had geroepen bestond er geen olie zaak in Su. Nl wist dat Su olie had, maar dacht laat ze oprotten.
  gemodereerd

 4. Bouterse was overduidelijk dronken. Sopie bout vergeet dat hij zo goed geregeerd heeft en zelf de huidige problemen heeft aangewakkerd.
  gemodereerd

 5. Armoede en pinaren horen bij de revolutie van deze pikin ingi boi.Wat kletst hij nu.Zijn in gang gezette revolutie is in volle gang.Hij mag best tevreden zijn.
  gemodereerd

 6. Arme seniele jongen. je populistisch gebral werkt niet meer. het Surinaamse volk is niet dom al heb je nog zo je best gedaan om dit wel voor elkaar te krijgen.
  Het is voorbij met je loze kreten, voorbij —helemaal voorbij en ga nou maar gauw weer rusten 👨🏻‍🦽👨🏻‍🦽👨🏻‍🦽👨🏻‍🦽en vergeet niet je luier 🚼🚼 om te doen want ingried heeft er genoeg van iedere keer het bed te moeten verskonen
  gemodereerd

 7. Zelfde Mark Rutte die ingezet heeft voor Covid hulp aan Suriname. Die 19 mil euro is daarbij vergeleken peanuts. Bouterse is kort van geheugen.
  gemodereerd

 8. Het wordt steeds genanter met deze man. Is er dan niemand die ons helpt tegen hem. hij maakt door zijn gedrag ons te schanden, zelf sdhin kijkt naar hem en de nt er het zijne van.
  Hopelijk komt het niet in de Nederlandse dagbladen want hij zet ons weer te kijk.
  Adhin vbouva of wie dan ook hij vernietigt je partij. stop hem weg
  gemodereerd

 9. Mensen pinaren door de meer dan 19 miljard die de paarsen hebben gestolen.
  De 19 miljoen is niet door Rutte, maar het OM in NL vastgezet omdat de biljetnrs overeenkwamen met geld op opsporingslijsten.
  En Bravo is toch een veroordeelde crimineel. Een grote zelfs maar niet zo groot als Bouterse.
  gemodereerd

 10. Rutte wil voor alle geld van de wereld niet in Suriname blijven. Oprotten uit Suriname is voor hem zeker geen probleem en ik zal er ook geen moeite mee hebben als Rutte tijdens het oprotten uit Suriname onze veroordeelde drugsdealer en massamoordenaar mee zou nemen naar Ndederland om hem op te bergen in de Bijlmer bajes.
  gemodereerd

 11. Het is typie,s NDP, altijd de schuld op iemand anders bord,
  leggen!! En moet je die andere dief zien grijnzen, dat moet
  hij doen als hij gekist wordt. “Aardappel en uien dief”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 12. Het wordt tijd dat Nederland Suriname bevrijdt van deze crimineel en de groene baretten naar SU stuurt om deze baby op te halen en te vernederen tot op het bot…..!
  gemodereerd

 13. Bouterse denkt met deze uitspraak en gedrag dat hij weer van zich zal laten spreken. Hij heeft door dat hij in vergetelheid is geraakt en dat kan deze gefrustreerde onnozel niet dulden. Hij weet net dat mensen in de positie als de premier van de staat der Nederlanden geen moment van wakker liggen als deze idioot begint te brullen. Het wordt nu tijd dat hij de weg naar het hiernamaals gaat opzoeken. In Suriname is men deze gek allang vergeten . Rutte heeft andere zaken aan zijn hoofd hij gaat zich voorbereiden om afscheid te gaan nemen van Elisabeth.
  gemodereerd

 14. We zullen zien als deze aanval van ddb op Rutte wel zijn goede bedoelingen van hem tot deze regering en in het bijzonder de Surinamers is.

  Minister – President Mark Rutte pak nu je kans en zet ddb en de ndp Damegambiet en geef hiermee ddb en de ndp het nakijken.

  Als geschiedenisleraar kunt u de Surinamers laten zien dat u uw koloniale geschiedenis van Suriname goed kent en van uw meester een 10 voor uw les heeft gekregen. Biedt u de excuses aan het Surinaamse Volk, trek de beurs open en biedt hulp voor talrijke noodzakelijke projecten/ uitdagingen waar de Surinamers mee zitten.

  Veiligheid, dure brandstofprijzen, dure gasprijzen, ontwaarding SRD, de 19 -miljoen Euro dat Nederland van Suriname heeft afgepakt weer aan hen geeft, het onderwijs en wetenschappen, medische voorzieningen, financiele hulp voor inkopen van voeding, veehouders in Nederland de gelegenheid bieden om in Suriname te gaan ondernemen, een diepzee eilandhaven te bouwen in zee tussen de 3 de en 5 de rijweg voor Paramaribo, watermanagement kennis van Suriname in te zetten voor het onder water lopen in het regenseizoen van Suriname op te lossen, een behoorlijke financiele injectie aan Suriname te geven voor 2 jaar, waardoor het leven vd Surinamers verlicht wordt, de samenwerking tussen SLM en KLM te versterken, het AOW- gat voor alle Surinamers gelijk te stellen met die van Nederlanders in de Nederland/ EU. Visumplicht afschaffen voor de Surinsmers, waardoor ook ddb e brunswijk naar Nederland, Frankrijk kunnen komen.

  Dit is uw kans Mark Rutte, pak nu je kans en last zien dat je een zeer goede geschiedenisleraar bent en orde op zaken kan stellen in de fouten in het koloniale tijdperk van Nederland in Suriname.

  Zie onze gezamenlijke geschiedenis, Nederland heeft Suriname gemaakt, oewij spreken dezelde taal het Nederlands, alleen spreken oewij het met ern Surinaamse accent, maar oewij verstaan elkaar, ja toch?

  Suriname heeft Nederland veel te bieden, Nederland heeft de kennis, valuta, ervaring, management kennis leger, politie, handel, productie en export, eco- toerisme, onderwijs en wetenschappen, cultuur, sport enz.

  Nederland gaat al de valuta dat ze in Suriname stopt weer uit Suriname halen, omdat wij een te kleine gemeenschap zijn met te veel natuurlijke rijkdommen dat voor wederzijds voordeel
  kan leiden.
  Suriname en Nederland zijn met elkaar verbonden als een ruiter op een paard. Zet ddb, ndp Damegambiet.

  Laat u deze kans niet voorbij gaan, Suriname heeft aardolie- en gasvoorraden, die best in Nederland EU van pas kan komen op middellange en lange termijn.

  Samen Werken, Samen Sterker En Wederzijds respect voor elkaar.
  gemodereerd

 15. ha ha ha , zit ddb in een rolstoel , en hij zuipt een Heineken en dat komt uit Nederland , nu zie je dat deze schuimbek gewoon een mafkees is , en een massamoordenaar , en ddb , jij moet oprotten of beter in een cel wegrotten en het zelfde voor die aardappel en uien kop adhin, dat het nu slecht gaat in Suriname hebben we te danken aan die twee en hun ndp , verdomde klootzakken
  gemodereerd

 16. debby , ja jij bent de kontenlikker van ddb en op afstand he , knap van jou maar daar in de bijlmer zal het ook wel stinken van al dat gelik , dus jij bent travestiet en tevens homo , nou jij redt je wel je , kan je eigen kont likken , knap hoor ha ha ha 💩💩💩
  gemodereerd

 17. ddb zuipt zich dood en dat is mooi , en Rutte gaat een krans leggen bij het monument van de december moorden en dat zit hem dwars , ddb kom op nog 100 van die flesjes drinken
  gemodereerd

 18. Je kan duidelijk zien dat deze man het verschil niet weet tussen de drie machten. Rutten valt onder de uitvoerende macht. Het geld is in beslag genomen door de rechterlijke macht. Rutten heeft daarover niks te vertellen.
  gemodereerd

 19. zo dom die Bouterse steunen , zielig , hij leeft in weelde de drugsbaron terwijl jullie honger lijden. opo oen ai
  gemodereerd

 20. Rutte is een staatsman. Over de hele wereld is hij welkom. Kan op elk politieke podia staan.Hij heeft geen tijd voor criminelen . Natuurlijk gaat hij ook zaken willen doen in het voordeel van zijn land.Het ligt aan de tegenpartij om zo goed mogelijk te onderhandelen, en je waar voor een goede prijs aan de man te brengen.
  gemodereerd

 21. De crimineel heeft persoonlijk aandeel in die 19 miljoen euro, duidelijk. Mijnheertje wil zn miljoenen euro terug die in China zouden worden witgewassen. Pijnlijk.
  gemodereerd

 22. Pinokkio komt voor olie, gas en cocaïne.
  Denk je dat 10 duizenden kilo’s coke zomaar Nederland binnen kunnen stromen?
  gemodereerd

 23. Rot zelf op, grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname. En neem je paarse criminele corrupte boevenbende mee naar je huis, de hel. O ja, en vergeet niet die paarse heks met haar bezemsteel ook mee te nemen, volksverlakker nr 1.
  gemodereerd

 24. ” …
  Hij geeft aan dat onder zijn regering er veel fouten zijn gemaakt maar vindt ook dat men dit niet moet blijven aanhalen en dat een “dikke streep getrokken moet worden” over zaken die fout zijn gegaan en zij die zich daar schuldig aan hebben gemaakt.

  “Elke regering die werkt maakt fouten,” merkt Bouterse op. …

  Eigenlijk moeten we de regering helpen om het volk te helpen. Dat is onze taak nu.

  “Als je geld maken voorop stelt ga je brokken maken. Moni o meki yu fadon.

  … ” aldus Bouterse.

  En toch blijven de paarse lawaai papegaaien hameren op verkeerde inschattingen van de regering Santokhi.
  En toch blijft dat paarse pakketten volk staken en zijn zij niet tevreden over de beschikbare oplossingen en tegemoetkomingen.

  De Nationale dagu’s moeten nu gewoon aan de lijn blijven en hun snater dicht houden.

  Wij werken aan een beter Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 25. Bouterse heeft Suriname totaal vernietigd met zijn maatjes.
  Ze zijn allemaal rijk geworden in hun regeer periode.
  Deze mensen moeten opgepakt en opgesloten worden.
  We hadden een leeghoofd als president van Suriname.
  Hij had meer verstand van wapens om te doden.
  gemodereerd

 26. De Misdadige Moordenaar Desiré Delano Bouterse … moet eindelijk zijn KWEBBEL hermetisch dicht houden. Alles wat eruit komt ruikt naar ASFALT. MMDDB … jij met je boeven bende … jullie zijn de aanstichters van alle ellende in ons geliefd Suriname.

  Zien doen … laat doen ! De Leugenaar van Lelydorp kan zich op 10 jaar NDP-destructie beroepen en op dezelfde voet doorgaan.

  Op het O.plein zat je als een oud hoopje …… !!!!

  Wat je moet doen … ex. president Venetiaan{ de naam moet je respect uitspreken} om Vergiffenis vragen.

  MMDDB … je ontvangt toch elke maand … een stuk militair pensioen en AOW uit Nederland … niet liegen … wees je Bakra Basi van weleer dankbaar.

  Ga nu snel een pyama … wil je die van Vene lenen … aantrekken en welterusten.
  gemodereerd

 27. Helemaal mee eens ,Totaal negeren, maar de Media schijnt het toch belangrijker te vinden ,dan alle andere directe problemen van de burgers.
  Stel: Dat Bouts 20 miljard achter over heeft gedrukt ,via medewerking van andere dieven , en het zou nooit terug komen ,wat ook niet gebeurd ,heeft elke Surinamer 35000 Srd misgelopen…
  En dat zijn vuile vieze gore streken…Gr.
  gemodereerd

 28. Hetzelfde had onze nationale idioot verteld aan zijn medegevangenen indien hij nu reeds veilig achter de tralies, waar hij thuis hoort, zat.
  gemodereerd

 29. Dat hij dit zegt zegt al heel wat over hem zelf. Maar dat degene die daar zijn gekomen hoe dan, hebben ze al die jaren onder en steen geleefd.
  gemodereerd

 30. Tralala heeft over 19 miljoen en hoeveel heeft Boefdraad geroofd en waar is dat geld, hypocriet??
  gemodereerd

 31. Rutte komt deze massa moordenaar en tante sidonia ophalen en in de blijdorp te kijk zetten en hele dag groene banaan te eten krijgen.
  gemodereerd

 32. Hij zeurt iedere keer over NL, maar waar woont je dochter? In NL toch? Waarom drink je HEINEKEN if je klets soso abra NL? Zuiplap dat je bent . De situatie in in het is dankzij jou en die biga bobo ADHIN.
  gemodereerd

 33. Nu zit dit bejaarde, doorgesnoven fossiel als een oud wrak op een stoeltje zijn tralala-geleuter uit te braken.

  Maar binnenkort gaat deze veroordeelde drugscrimineel en massamoordenaar, gewoon 20 jaar achter de tralies.

  Wen er maar aan 🥊🥊🥊🥳🥳🥳👋👋👋
  gemodereerd

 34. Ordinaire junk!

  Hij is stinkjaloers op het bezoek v president Rutte.
  Er is overduidelijk een splitsing in de ndp. Wie trekt de kar.

  Wat een ophef over die 19 mil. is het jou geld? Belangrijkste is, wie was die chinees en wat is jou link.

  Als je de schuilplaats van boefdraad vrijgeeft, kun je aan het volk bewijzen hoeveel je om ze geeft….
  gemodereerd

 35. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Bouterse: ‘Laat Rutte oprotten mang!’
  Dat men tijd aan deze VEROORDEELDE moordenaar en drugscrimineel D. Bouta, is gewoon om te lachen.

  @Debby! Deze blijft steeds dom reageren.
  Het kan niet anders worden gezegd. Ze blijft ook steeds KLUIVEN aan die slappe hap van haar Baas Bouta.

  En ook nog met haar domme (reactie) over:
  Als Bouterse geen Staatsolie in het leven had geroepen bestond er geen olie zaak in Su.

  @Debby: Blijf maar lekker verder KLUIVEN aan de (seniele) slappe hap van je Baas Bouta.
  gemodereerd

 36. May he rot in hell.

  Dat het land er nu zo voor staat hebben we te danken aan deze vieze smerige junkie, moordenaar, seniele durgsdealer.

  Dit is het resultaat van 10 jaar wanbeleid!!!!!

  Chan doet het gewoon zeeeeeer goed hij probeert het land op het juiste spoor te zetten en maakt beleid.
  Goed beleid betaalt zich na een paar jaar uit!

  Lang leve Su, en zijn huidige president!!
  gemodereerd

 37. Volgens mij is niet de fascist Bouterse die de architect van Staatsolie was maar de briljante en integere Jhairap. Dankzij hem heeft Staatsolie een bestaan en is de toekomst voor ALLE Surinamers gewaarborgd. Nog even geduld. Eerst met de fascisten van de NDP en met hun Oppergod afrekenen.
  De Seals en het Vreemdelingenlegioen staan al klaar om de fascisten van de NDP uit te roeien. Het wachten is op een signaal van de leiders. Komt goed.
  gemodereerd

 38. Kan die Bouterse niet beter zelf oprotten, o ja da’s waar ook, reizen niet er niet meer in voor deze oude zuiplap cq. junk.

  Aanfluiting voor Suriname deze dombo.
  gemodereerd

 39. Het domme deel van Suriname is verantwoordelijk voor 10 jaar wanbeleid, totaal geen bestuur en het aanstellen van de domste Surinamer in de geschiedenis als president.
  Immers, de dom volk kiest een domme president.
  Ik durf te stellen; de twee grootste domoren in de Surinaamse geschiedenis zijn Desi Delano Bouterse en Ronny Brunswijk.
  Hun aanhangers zijn 10 in het Quadraat dommer….bv, Debby!
  gemodereerd

 40. @Boesskowto
  10 in het Quadraat = 100 (korter om te zeggen schrijven)

  DDB moet gewoon of opgepakt en opgesloten worden of als dat om politieke reden niet mogelijk is, zijn laatste dagen/maanden/jaren anoniem ergens in een hangmat gaan doorbrengen. Zelfs voor zijn aanhangers is hij geen voorbeeld meer, altijd in het openbaar met een sigaret (misschien met verdovend middelen) in de hand/mond. Hij komt er altijd stoned over.
  gemodereerd

 41. Zijn jullie kontlikkers van de hollanders gebleven?
  Ja meneer “de hollander”, ga ik voor u doen meneer “de hollander”. Na 400 jaar kolonialisme, geen gram aan jullie lijf dat streeft naar zelfstandigheid.
  Kan je niet kwalijk nemen, je bent de zweep vd hollander gewend, is een gemis voor je.
  gemodereerd

 42. Wanneer Nederland die 19 miljoen had vrijgegeven, zou die boefdraad ook er mee er vandoor gaan!! De Rovers zij nu bij elkaar!! de alu dief is er ook bij!! Geen schaamte en eigen respect laat staan van voor een andere. De didibri is daar helemaal blauw door alcohol!! Ga naar de hel en daar horen jullie!! Voor de rest is er al genoeg gezegd op deze forum!!
  gemodereerd

 43. @Boesskowtoe, zeer goed en duidelijk betoog, complimenten, zo mag je bal ook neerleggen.

  De 2 grootste achterlijken zijn idd Bouterse en die andere randdebiel met de gekochte diploma MBA Brunswijk, waarvan de laatste denkt dat hij het nog goed doet ook!!!!!

  Wat een schande voor Su deze figuren !!!!!!!!

  En die Debby, die hoort thuis in Parnassia.
  gemodereerd

 44. Rutte heeft in Suriname niks te zoeken, gewoon een snoepreisje velen gingen hem voor op kosten van de Hollandse belasting betaler
  gemodereerd

 45. >>@WAT<>@Debby en>>@ RobG<<, één en het zelfde persoon is. (Een transgender dus.)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 46. jacko , jij denkt dat WAT een transgender is , dan spoort jij niet tussen jou oren en in je ene oog zie jij debby en in het andere oog zie jij robg , echt je begint nu al dement te worden, wij hopen niet voor jou dat de ziekte van Parkinson jou weg wordt

  sari tori

  WAT

  of ben jij ook een bouta lover die ook van Heineken houdt ,
  gemodereerd

 47. j.v.d , jij bent jaloers he dat jij geen snoepreisjes kan maken , maar jou lover met al zijn ndp gasten die hebben 10 jaar lang snoepreisjes gemaakt en de slm in schulden gebracht , dus jij zal ook samen met ddb een flesje Heineken of meer drinken toch
  gemodereerd

 48. Dit is wat bullshit Bouta Suriname heeft opgeleverd ”
  “…
  In de film (waar de verkeerde kaart van Suriname is gebruikt), worden de lijnen tussen de drugsdealers en de machthebbers in de jaren 90 van de vorige eeuw ook belicht. ‘President Delano’ zou nauwe banden onderhouden met de Koreaanse drugsbaas ‘Cho’ die in de jaren negentig van de vorige eeuw een drugskartel had opgezet in Suriname.
  … ”

  Deze paarse psychopaat heeft van onze Switi Sranan een Crime State gemaakt met de status Junk ! En dat met medewerking van dom-Suriname !

  Helaas wordt hij nu beschermd door zijn opvolger VeePee Brunswijk !

  Beste landgenoten, laten wij deze hebi bezweren, laten wij de vloek van de Decembermoorden bezweren. Het wordt tijd dat onze Switi Sranan in ere wordt hersteld. Maar dat moeten wij nu zelf doen.

  Mi kondre tru.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 49. @ WAT

  Dat denk ik niet van jou, heb het verkeerd geschreven.
  ”Sorry bij deze mang” nee gelukkig, mankeer mij niks.
  Maar ik word langzamerhand moe van dat gezeur van
  Debby. Ja ik denk dat Debby het pseudoniem van RobG
  is. Ho, maar wacht even: het is alsof je gebelgd bent
  met mijn opmerking, jij bent toch niet onze RobGay ???
  Hopelijk niet, het is maar een vraag hoor, ik beweer dat
  niet.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 50. @para expres 💯👍🏾Helemaal mee eens.
  En wat betreft die didibri met zijn “als je werk maakt je fouten, en wij hebben hard gewerkt, dus we hebben heel veel fouten gemaakt “.
  Nu mijn conclusie. Ja als je werk maakt je fouten maar dan met die fouten gaat het je ook wat geld kosten.
  Maar bij de NDP als je fouten maakt levert het hun geld op. Dus de vele fouten van hun heeft de ndp veel geld op geleverd.geen wonder dat ze veel fouten wilden maken.boefdraad heeft voor miljarden aan fouten gemaakt.
  En het volk moet deze fouten aflossen.
  Als ik werk en ik maak een fout dan moet ik het zelf betalen.
  Ps ndp moet fouten maken niet verwarren met stelen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.