Automobilist door mannen op bromfiets beroofd

1

Een 25-jarige automobilist in Suriname kreeg vrijdagavond de schrik van zijn leven, toen twee mannen op een bromfiets hem beroofden op de hoek van de Kwatta- en de Hajariweg. Het slachtoffer X.L. stopte op de voormelde hoek voor een winkel. Hij maakte het portier open om uit het voertuig te stappen.

Op een gegeven moment stopte een bromfiets achter zijn voertuig, waarbij beide mannen hem benaderden. Plotseling trok een van hen een vuistvuurwapen en hield de benadeelde onder schot. Onder bedreiging daarvan werd zijn schoudertas weggerukt.

De verdachten zijn vervolgens in de richting van de Tweede Rijweg gereden. De buit betreft een schoudertas inhoudende 2.000 euro, 3.000 SRD, sieraden, belangrijke documenten en een fles parfum. Het slachtoffer bleef ongedeerd. De politie van Munder was ter plaatse van onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Vorige week werd een vrouw beroofd door criminelen op een bromfiets. Zij besloot ze te achtervolgen met haar auto en reed de mannen aan. De Surinaamse president heeft zijn ernstige bezorgdheid geuit over de stijgende en verruwende criminaliteit.

1 REACTIE

  1. Jammer voor die meneer die niet zoveel tegenwoordigheid van geest had als die mevrouw die in de Costerstraat beroofd is. Deze gasten moeten gewoon achtervolgd en heel hard aangereden worden. Zodanig dat ze het niet na kunnen vertellen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.