Auto-inbraak bij begraafplaats Dr. Sophie Redmondstraat

4

Een crimineel heeft ingebroken in een auto die geparkeerd stond bij Marius Rust aan de Dr. Sophie Redmondstraat in Suriname. Uit het voertuig heeft de man 600 SRD, 1600 US-dollar en 130 euro van twee vrouwen gestolen.

De slachtoffers hadden het voertuig langs de weg geparkeerd en gingen naar de begraafplaats. Toen zij na enige tijd weer naar de auto liepen, ontdekten zij dat er was ingebroken in de wagen. De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

Een getuige verklaarde gezien te hebben dat een manspersoon uit een personenwagen met donker getinte ruiten is gestapt en in de auto van de vrouwen heeft ingebroken. Na de daad stapte hij weer in het voertuig en reed weg. De getuige kon niet zien als er meerdere personen in de vluchtauto waren. Hij schreef het kentekennummer van de wagen op en gaf het door aan de politie.

De sterke arm werkte de informatie uit en trof de vluchtauto bij een carwash aan. De wagen die op naam van R.K. staat is in beslag genomen. R.K. werd in een voertuig met J.B. aan de Johannes Mungrastraat gesignaleerd. Beide mannen werden aangehouden en overgbracht naar het bureau.

J.B. verklaarde dat hij slechts een taxirit heeft gereden voor R.K. Naar zijn zeggen heeft geen zaak met R.K. Hij is na verhoor heengezonden. R.K. is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

4 REACTIES

 1. Deze dief heeft een goede neus…is hij een geld hond??? Want hij wist precies in welke auto et geld was…..hhmmmmm…..vast een bekende vam de dames
  gemodereerd

 2. Neem me niet kwalijk, maar mensen, wie laat in deze tijd nou spullen in een auto achter? Laat staan (zoveel???) geld? Dat is echt vragen om problemen.
  Chapeau voor de alerte getuige die het kenteken nummer genoteerd en aan de politie doorgespeeld heeft.
  Eén ding begrijp ik niet: de auto staat op naam van R.K. die samen met JB in de auto was. Deze laatste beweert dat hij een taxirit heeft gereden voor RK en verder geen zaak met hem heeft. Hoe dan? Die auto staat op naam van RK, toch?
  gemodereerd

 3. Nou hij was al in de buurt van de kerkhof, gelijk omleggen deze
  pleuris hond!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Het waren begraafplaats geesten er wonen veel geesten op begraafplaatsen. Dode zielen nemen wraak! @zwartmans pleegzelfmoord en ga op de begraafplaats uitrusten zieke kop van je is totaal weg pleuris hond amen!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.