woensdag, april 24, 2024
HomeNieuws uit Suriname"Team Suriname is niet gekomen om te spelen"

“Team Suriname is niet gekomen om te spelen”

-

Does Travel - naar Suriname

“Team Suriname is niet gekomen om te spelen tijdens de Zuid-Amerikaanse Powerlifting & Bench Press kampioenschappen 2022 in BraziliĆ«”, zegt de Suriname Powerlifting Federation (SPF).

Omarr Johns heeft donderdag in de heren junior -74 kg gewichtsklasse twee medailles behaald. Hij behaalde goud op het onderdeel bench press, terwijl hij overall brons wist te veroveren.

Ook Randall Kariodimedjo wist goud binnen te halen op het onderdeel bench press. Hij behaalde goud op bench (3-lift) en goud op bench only.

Vandaag is het de beurt van de laatste atleet, Lyndon Ammersingh, die zal deelnemen aan de open -93 kg herenklasse.

De Surinaamse vrouwen hadden woensdag reeds een goede beurt gemaakt. Abigael Hing heeft de gouden medaille behaald in de -57 kg junior damesklasse. Zij wist de gedoodverfde Maria Paz Saes van Chili te overtreffen.

Tsuyenne Amatredjo deed mee in de -52 kg vrouwenklasse. Zij behaalde zilver op het onderdeel deadlift.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. wowwww goed hoor mannen, en zo zijn er zoveel talenten in Suriname die geen kans krijgen of geen geld hebben om zicht te ontplooien tot een prof, jammer dat Desi Bouterse nooit heeft geinvesteerd in jongere sporters anders had je die wel gezien ergens op tv met 1 of meer gouden plakken
    in Suriname zijn er talenten ik durf te zeggen 100 meter ,200 mtr 400 mtr hard lopers net als Bolt ,zwemmers als Ranomi .
    in Suriname loopt er ergens ook een Bolt of kromodijojo rond
    30 jaar geleden begon Nederland te investeren in sport ,kijk nu terug omin
    Goudenplakken ze binnen hallen op de Olympische spelen
    Dat kan Su ook


    gemodereerd
  2. Oke ik vertaal letterlijk. Die meneer van gewichtbond of trainer vertaal letterlijk we zijn niet komen spelen.un no kong prey.ik moest wel ff lachen.terwijl vrij makkelijk vertaal wij zijn hier om serieus prijzen te pakken of om geen grapjes te maken.maar zoals het nu vermeld staat is niet goed.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES