‘NDP niet achter protest van Steven Summerville zaterdag’

10
Archieffoto: NDP aanhangers in Suriname.

De Nationale Democratische Partij in Suriname (NDP), heeft bij monde van woordvoerder Ricardo Panka laten weten dat de partij niet achter een protestactie staat, zoals vandaag gemeld in een artikel van de Ware Tijd onder de kop ‘Zaterdag opnieuw protest met NDP in de frontlinie’.

Volgens dWT is Steven Summerville trekker van het protest, dat zaterdag vanaf 10 uur s’morgens zal worden gehouden op het Onafhankelijkheidsplein. De Surinaamse krant schreef “Volgens Summerville krijgt hij versterking van de Nationale Democratische Partij (NDP) en zullen Desi  Bouterse, Ashwin Adhin en Jennifer Simons hem ondersteunen.

In een voice-note laat Panka weten dat zulks niet het geval is. Hij roept de NDP achterban op om niet mee te doen aan discussies hierover. “De NDP is niet op de hoogte van de voorgenomen actie welke in de Ware Tijd is aangekondigd” zegt Panka.

10 REACTIES

 1. Eén van de … Naschoolse Opvang Profiteurs … Panka … roept NDP-partijleden op niet mee te doen aan de protest demonstratie zaterdag a.s. WHy … Why … Why !!!!!

  Parlementariërs van de NDP-fractie hebben vaak geroepen: we ready to take over !!!

  Zijn er geheime gesprekken gaande met de Verenigde Handelaren Partij voor samenwerking na een breuk tussen VHP en de Abop.

  Zijn jullie poppetjes aan het tellen: 20 + 16 = 36 { volsterkte meerderheid }, onder het mom van … het land moet geregeerd/gered worden.

  In dat geval kan ik alleen maar zeggen: soort zoekt soort … de kleptomanen hebben elkaar gevonden in een “liefdes relatie”.

  Verenigde Handelaren Partij … Nationale Dieven Partij … weest gewaarschuwd … wij … het volk … wij slapen niet.
  gemodereerd

 2. mul ben jij geel-zwart soms , maar reken erop dat zaterdag 10 september vele paarsen aanwezig zijn , die panka lult
  gemodereerd

 3. Deze criminele bende ndp en criminele, moordenaar ddb (-gezin) & family, friends, 40 % + meer ongeletterde achterban moeten moeten worden opgesloten of verbannen worden uit Suriname.

  Wat ddb en de 15 soldaten op 25 Feb 1980, 8 December 1982 moorden, de Surinsmers hebben onder drukt, bang, mond dood, armoede en ellende, normen, waarden, principes, goed gedrag, respect, alles in Suriname vernietigd hebben. De democratie venietigd hebben, de grondwet en Verdragen vertrap hebben, de bilaterale relatie met Nederland het moederland kapot hebben gemaakt, ook met andere democratische landen is gewoon crimineel of misdadig.

  De grote schulden met hoge renten in binnenland en bij buitenlandse crediteuren, hoge schuld bij de SLM, goudroof, houtroof, diamandroof, CBvS ea banken, recu roof bij CBvS ( waar bouva ophef over maakte en nu muisstil over is en geen vragen over stelt bij parmesar, enz) zijn bewust gemaakt door hen met de bedoeling dat welke regering na 25 Mei 2020 zou komen het heel moelijk zou krijgen, het volk ontevreden zou worden en hen ten val zou brengen. Zij/ ddb en gangster misdadige kliek weer aan het bewind zouden komen.

  ddb, ndp, paluloe boois, doe, bep, abop, pl met hun achterban moeten allemaal op de brandstappel.

  Surinamers kijken jullie goed uit voor ddb en gangsters in schaapkleding. Een wolf verliest wel zijn haren, niet zijn streken. Kijken jullie uit en goed wie de mensen zijn die gaan demonstreren als minister president in Fort Zeelandia een krans gaat leggen bij de 8 December 1982 moordplaats.

  ddb ea zijn moordenaars, hebben zich zeld verrijkt, Suriname grote armoede en grote ellende gebracht. Wat u nu mee maakt is door ddb, ndp gebeurd.

  Laat het een wijze les voor u zijn, waar u die rationeel kan denken, kritisch is, logisch kan denken en juiste besluiten kan maken.Weet wat goed is en wat fout is.

  ddb, ndp en bande was eens, maar nooit weer.

  U wilt toch niet weer in duisternis gaan leven sinds 25 Feb 1980.

  Wat ddb heeft vernietigd kan niet in een dag weer worden opgebouwd. De huidige regering is bezig deed weer te doen en het zal vele jaren duren. Er is licht aan de eind van de tunnel. Er wordt olie en gas gevonden voor de kust van Suriname. Maakt u us plannen, want als de miljoenen US – $ binnen komen, kunt u uw doelen gaan realiseren. Leerlinfen en studenten doen jullue je best in jullie opleidingen.

  Gebruikrn jullie je verstand en kijken jullie uit voor ddb, een moordenaar en gangsters.
  gemodereerd

 4. PASSANT, de corrupste regering die Su ooit hft gekend is deze regering.
  Nog nooit zoveel boeven gezien. Alle donatiegelden, surfin, hspg, covidgelden, en al het geld van begrotingen. Waar gaat het naartoe.
  Centrale bank, dubai, al de nutteloze reizen, miljoenen telefoonrekeningen, gelden van multinationals, van Staatsolie. Verdwijnd in zakken van family and friends. Kijk naar het land, vies en smerig, kijk naar gewapende machten, geen kleding.
  Kijk naar boeven SLM, nu niet eens een kist.
  NDP klimt niet over de ruggen van het volk.
  De leugens van chan komen nr buiten.
  gemodereerd

 5. Passant , jij zegt wat wij ook altijd gezegd hebben de complete ndp verwijderen , dan pas kan er serieus gewerkt worden aan de opbouw van ons land , deze gasten zijn geen Surinamers , het zijn de grootste racisten ,van alle andere bevolkingsgroepen moeten ze niets hebben , zelfs van de witte man niet , het lijkt wel dat de ndp de volgende kolonisator wil zijn in een land dat zij al vernietigd hebben , wij het echte volk van Suriname worden dan slaven van hen, maar deze dommeriken van de ndp weten niet wat een slaaf is , ze kennen alleen boeven omdat zij dat zijn.
  gemodereerd

 6. wie is die steven summerville , nog nooit van gehoord , dus geen paarse , geen oranje , geen rood , geen groen , geen zwart-geel , dus hij gaat allen praten tegen zich zelf , er komt geen rat , geen poes , en de straathonden gaan ook een blokje om , er wordt geen vreten uit gedeeld want de ndp is niet van de partij
  gemodereerd

 7. Weer een poging van die paarse criminele organisatie olv de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D, om verwarring en anarchie te zaaien en zand in de ogen van het surinaams volk te strooien.
  Summerville? Aftreksel van die mislukte movement van kwik, kwek en kwak?
  Wij benne benieuwd.
  gemodereerd

 8. Passant 10 september 2022 Bij 01:57

  “…. ddb, ndp, paluloe boois, doe, bep, abop, pl met hun achterban moeten allemaal op de brandstappel…..”.
  *******************************************************************
  @@ Passant … in je analyse doe je … evenals andere Oranje Movement forummers voorkomen alsof de HUIDIGE politieke en economische situatie in Suriname … het de schuld is van MMDDB en de Nationale Dieven Partij.

  Volgens je analyse zijn de redders van Suriname … de ABANIES … de Witte Boord Criminelen … van de Verenigde Handelaren Partij o.l.v de grootste aards Leugenaar en Volksverlakker pursang … C.S.{ moet mijn mond direct spoelen als ik de naam uitspreek}.

  De hierboven genoemde partijen met hun achterban moeten op de brandstapel.

  Het enige wat ik hierop kan zeggen: @@Passant … toe pagla bati ????????????????

  Ik denk het niet … voor alle zekerheid … vraag om een uitgebreid medisch check-up … geen opdracht … slechts … een voorstel !!!!

  Wonder boven wonder wordt de Nationale Partij Suriname {NPS} met achterban niet in dat rijtje genoemd.
  gemodereerd

 9. Voor een paar rugtassen en paarse paraplu en T shirt,
  stemmen ze allemaal voor de Nat. Boeven Partij. Ook
  de Javanen, zoals de foto laat zien! “Sranang sma, bun kopu”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. we staan er niet achter, maar ervoor,
  je weet toch hihihihi, aldus het hinnikende paard 🐴🐴🐴van lee ons berg, excuus van
  lee wang berg
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.