VIDEO: Beroofde vrouw achtervolgt vluchtende rovers en rijdt ze omver

37
Beroofde vrouw achtervolgt vluchtende rovers en rijdt ze omver

Een vrouw werd woensdagavond kort na aankomst bij een adres aan de Costerstraat in Suriname, beroofd door twee mannen op een bromfiets. Er werd daarbij een tas van het slachtoffer buitgemaakt. Na de beroving reden de twee verdachten op een bromfiets weg, waarna de vrouw besloot een achtervolging in te zetten met haar auto.

De verdachten op de bromfiets werden iets verder in de straat met een vaart van achteren aangereden door het slachtoffer. Ondanks de mannen met een flinke smak van de bromfiets op het wegdek vielen, zagen ze kans om gewond te voet verder te vluchten.

De Surinaamse politie werd gealarmeerd waarna er een klopjacht werd geopend op de twee mannen.

Niet lang daarna werden de verdachten door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in een bosschage aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau ter voorgeleiding. De politie van bureau Centrum heeft de zaak in verder onderzoek.

Filmpje:

37 REACTIES

 1. Beesten moet men ook als zodanig behandelen. Moedig van de vrouw om de achtervolging in te zetten en deze beesten omver te rijden. Het kon niet anders dan dat het weer de abanis zijn. Sunny Point ?
  gemodereerd

 2. De mevrouw reed niet hard genoeg in op de rovers. Kijk eens naar beelden van roofpogingen in Brazilië, soms rijden ze met de auto OVER de rover zijn lichaam/benen.
  gemodereerd

 3. Rambo
  dat moet men vaker doen met zulke criminelen.
  als de politie niet hard aanpak dan maar zelf handelen en hard ook hoe deze dame in actie kom. ik hoop dat anderen ook die voorbeeld van de dame neem.
  gemodereerd

 4. De vrouw aanklagen voor moord en niets anders saka saka beest
  de dieven, ach dat zijn we gewend, geen opvoeding geen scholing dankzij bouterse en zijn sekte, stuur deze met een waarschuwing weg.
  gemodereerd

 5. Inderdaad de beste aanpak alleen is de uitkomst van de aanpak niet datgene wat je hoopte.
  Malengre deng rovers zodati deng no mang long en waka moro
  Jonge sterke mannen moeten toch kunnen werken om aan hun centen te komen. Ze willen makkelijk aan geld komen en verfoeien werken.
  Hopelijk zal het OM de dame niet vervolgen
  gemodereerd

 6. Dikke, dikke big up voor deze mevrouw. Ze verdient absoluut een medaille voor haar heldenaktie. Jammer dat die ellendelingen hun verhaal nog kunnen vertellen en natuurlijk zijn ze zo onschuldig als een pasgeboren lam. Deze monsters blijven in het vervolg met hun vieze klauwen af van andermans spullen.
  gemodereerd

 7. Ze had ze moeten platrijden als een donnie. Chapeau mevrouw. Ze doen het nooit meer, neem ik aan?
  gemodereerd

 8. Goed gedaan, mevrouw, en de politie.

  Criminelen gaan jullie toch werken voor jullie geld en laat Suriname vrij worden van deze misdaden.
  gemodereerd

 9. Wat ’n achterlijk volk in Suriname. De dieven zitten 100% fout maar om ze bewust met je autootje aan te rijden met het risico om ze te doden, dat kan alleen een onbeschaafde mens doen. Wat die politie agenten doen is ook erg laag, 2 mensen op die manier in de politie auto dumpen is onmenselijk, respectloos en getuigd van het niveau van die idioten in uniform.
  gemodereerd

 10. Bingo. Je had ze dood mogen rijden. Amoksi voelt zich veilig, mevrouw nu jij ook.
  Oog om oog tand om tand.als de rest van de Sur u nadoen zijn wd binnen kort veilig.
  Laat Amoksie met zn beveiligers zitten.
  gemodereerd

 11. Goed zo!!! Chan …25nov…..geef deze vrouw een onderscheiding….meteeeeen…ze verdient het. Petje af voor haar
  Kawlo rovers….in plaats dat ze gaan werken.
  gemodereerd

 12. Heeeel goed, ikzelf zou achteruit terugkeren en over ze heen rijden, gaan die mannen nooit meer roven. Wat een moedige vrouw zeg.
  gemodereerd

 13. Observer, wat klets je over onbeschaafd Surinaams volk. Had ze de dieven niet bewust mogen aanrijden? Had ze hen, net als in het ‘beschaafde’ Amerika, moeten doodschieten met een semi-automatisch wapen? De meeste slachtoffers van zo’n roofoverval, ongeacht hun nationaliteit, zouden zo handelen als deze vrouw, die het onder normale omstandigheden niet in haar hoofd zou halen een ander mens bewust aan te rijden.
  gemodereerd

 14. Observer, voor wat betreft je kritiek op het handelen van de agenten, heb je gelijk. Op zo’n manier zouden ze niet mogen omgaan met reeds uitgeschakelde arrestanten..
  gemodereerd

 15. Dank aan een ieder die vindt dat mijn handeling correct was. De bedoeling was namelijk hun klem te rijden op een manier dat ze niet konden wegvluchten tot de politie zou arriveren. Had ik dat niet gedaan zouden we hun nooit kunnen krijgen. Maar zoals een ieder weet het kan ook anders verlopen want het is actie en reactie.

  Ik kwam van het werk naar huis. Ik ben een hard werkende vrouw die dag en nacht werk voor der geld. Niemand komt zo makkelijk dat van mij afpakken. Want ze konden ook ergens gaan werken en hosselen ipv te roven. En voor de avond was ik niet de enige slachtoffer van hun zo te zien maar voor hun pech hadden ze het tegen een verkeerde persoon.

  Ik dank de agenten van uit me hart voor de snelle reactie. Petje af voor hun. Ze hebben door gezocht totdat ze hun in hun greep hadden.

  Degene die vinden dat die rovers zo een behandeling niet verdienen en dat de politie en ik verkeerd hebben gehandeld en in verzekering gesteld moeten worden zou ik zeggen dan moet u dit ook zelf meemaken en dan zullen we praten.
  We willen nooit slecht voor iemand wensen maar zulke mensen met zo een lage denken verdienen wel zoiets. Dan zullen ze begrijpen hoe het voelt wanneer jij de slachtoffer bent. En dan moet de politie juist dralen want volgens hun mag de politie niet zo optreden.

  Dagelijks horen we hier en daar roof gevallen. In mijn huis hebben ze zelfs al 3 keren ingebroken. Maar ze lopen allemaal vrij en gaan steeds verder anderen roven. Als wij burgers ook kunnen inspelen om deze gasten op te pakken ipv te wachten op de politie tot hun arriveren en hun de schuld te geven zal dat misschien ook afschrikkend zijn voor deze rovers.

  Ik hoop dat net mij ook anderen alert kunnen reageren op deze rovers en dat we de politie ook zo kunnen helpen om ze op te pakken.
  Nogmaals petje af voor de team agenten die ter plekken waren.
  Ik ben ze allemaal persoonlijk bedankt en zal dat hier ook doen
  Danku zeer
  gemodereerd

 16. Mijn bijdrage is verwijdert, ik had ook geschreven dat deze
  dame een onderscheiding verdient! En dat ze deze 2 ma##ng
  dood moest rijden! >>@ << Debby: Ik kan jou totaal niet
  peilen, de ene keer schrijft je positief, de andere keer negatief.
  In mijn ogen ben jij of beter gezegd, een gespleten persoon-
  lijkheid! Maar helaas de domme kant, overwint de goede !!
  Over deze onderwerp is de goede kant aan het woord.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 17. >>@<>@<< Observer
  Vraagt de KPS of ze voortaan deze ''Poepgaten,'' met de Limo
  komen halen, met de nodige voorzieningen zoals, Whiskey
  Cognac wijn bier Champagne etc etc!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 18. Beste Slachtoffer,
  U hebt niks verkeerst gedaan.
  Ik begrijp uit uw verhaal dat de intentie was om uw tas terug te krijgen, door de rovers met zo min mogelijk schade aan te houden en aan de politie over te dragen.

  Goed gedaan.
  U, in verzekering nemen, zal een grote blunder zijn.

  Van mij mag u de politie een cursus geven ” het kan ook zo “.
  gemodereerd

 19. Forum schrijvers,
  Hebben jullie ook opgelet dat de auto tegelijkertijd in de prak is gereden die velen keren hoger ligt dan de inhoud van haar tas.
  Wie betaald de kosten hiervan. Het zou mooi zijn wanneer iemand een collecte voor de schade zou organiseren.
  Ze had beter moeten sturen om het karwei af te maken.
  gemodereerd

 20. Lafaards, 2 mannen tegenover 1 vrouw. Sommigen plaatsen hier mensenrechten in de omgekeerde volgorde. U bent echt slachtoffer mevrouw. Uw mensenrechten zijn eerst gekraakt. Daarna volgde de rest. Fufuruman ba suku ba feni ba tjari.
  gemodereerd

 21. Ik begrijp niet waarom Observer in zijn reactie niet aangeeft wat die mevrouw dan moest hebben gedaan in plaats van wat ze prachtig heeft gedaan.
  gemodereerd

 22. Mevrouw ik kan u nooit een cijfer 10 geven wat u heeft gedaan!! Echter moet ik zeggen, dat ik u een cijfer 1 geef omdat u niet te hard hen hebt geraakt met alle respect. U had hen dusdanig moeten raken, dat zij in de toekomst zijn hele leven moest kruipen!!
  Ik geeft u wel een 10plus, dat u hen achterna bent gegaan en wel gedaan wat u moest doen naar uw gevoel!! Ik persoonlijk zou hen misschien wel doodrijden zonder excuus!!

  Maar, naar uw daden echt een 10PLUS!! Sjapooo!!
  gemodereerd

 23. Maak je niet druk. Als iemand zelf een rover is gat hij het gedrag afkeuren.
  Je hebt het recht om je eigendom te beschermen.
  Wie zou je je spullen terug geven??? Niemand.
  Ik sta helemaal achter je.
  Vandaag beroofd hij jou, morgen een ander en misschien overleefd die het niet.
  gemodereerd

 24. De vrouw heeft ze goed te pakken genomen , die rovers moeten van andermans spullen afblijven , maar wat de politie doet dat moet niet , maar dat zijn nog die paarse rotte appels bij kps , 4 jaar terug waren het zeker de zelfde paarse agenten , die bij een staking vakbondsleiders ook achter in de bak gooiden , ja en ze zijn nog steeds bij kps , maar iemand zei al dat nibte de paarse rotte appels niets zal doen en die rovers komen zo vrij
  gemodereerd

 25. De mensen met hun commentaar dat de vrouw niet zo moest handelen is bullshit het zal jezelf maar overkomen.
  In Suriname heb je genoeg van die hersenloze beesten.
  Als je iets doet wat niet mag weet je dat het consequenties heeft.
  Dieven oogepast
  gemodereerd

 26. Als ik die dame kende had ik haar persoonlijk een grote dikke knuffel gegeven als ze haar hadden gekregen was het anders gelopen.
  Maar de Heer heeft haar behoed en bewaard.
  Wees op je hoede lieverd kijk steeds achter je .
  Want die beesten stoppen niet een fijne dag
  gemodereerd

 27. Ik zal het nogmaals neerzetten. Wie ondernemer is mag een vuurwapenvergunning aanvragen. Er zijn profesionele schietclubs die lessen verzorgen. Tegenwoordig moeten vrouwen niet alleen opletten om beroofd te worden. Er lopen en rijden ook groepen rond om (jonge) vrouwen te ontvoeren.

  Wees geen slachtoffer met lege handen. Wees een burger met een legale wapen op zak. Want die strontrovers lopen er wel mee…
  gemodereerd

 28. Heel goed verwoord “slachtoffer” goed gedaan. Moet een voorbeeld zijn voor een ander die zoiets overkomt.
  gemodereerd

 29. De reacties hier bevestigen mijn eerdere uitspraak over Surinamers, namelijk dat het een achterlijk volk is. I rest my case.
  gemodereerd

 30. Hongkong nasie dus dat is vlgns jou wat er nu gebeuren moet? Hopelijk geen directe fm vn jou verbonden zal je komen gillen waarom men bruut optreed, omdat je zoon neefje of lover niets kwaads deed. 😏😏😂
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.