Rijden door rood: Aanrijding tussen drie auto’s en negen gewonden

7

Woensdagavond was er wederom sprake van een zware aanrijding met meerdere gewonden in Suriname. Op de hoek van de Keizer- en Fred Derbystraat kwamen drie voertuigen met elkaar in botsing. In totaal raakten daarbij negen personen gewond.

Drie slachtoffers zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De overige zes zijn per eigen gelegenheid naar het hospitaal gebracht voor medische behandeling.

De rode terreinwagen reed over de Fred Derbystraat richting Dr. Sophie Redmondstraat. De twee personenwagens reden over de Keizerstraat richting Van Idsingastraat.

De terreinwagen zou met een hoge snelheid door rood hebben gereden en werd daarbij hard geramd door de twee personenwagens.

Alle drie voertuigen zijn zwaar beschadigd geraakt en door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. De politie van Centrum heeft de aanrijding in onderzoek.

7 REACTIES

 1. De veroorzaker van deze aanrijding ter plekken de teringslaan,
  en zijn rijbewijs invorderen. En daarna gelijk in het gekkenhuis
  plaatsen, tussen de verwarde medemensen plaatsen, voor 10
  jaar. En voor alle schade en leed, die deze Pen#s veroorzaakt heeft, zelf laten vergoeden.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Er moet een wet komen, rijden door rood licht of rijden zonder een rijbewijs te hebben, gevangenis 5jaar of usd 5000,- . Weet nou echt niet wat de DNA leden daar zitten in het parlement. Want de meeste drivers denken dat ze sneller dan het licht zijn terwijl op oranje moet je al stoppen. Ga maar eens staan voor een kruising, zul je merken. En op groen probeert een ieder volgas vooruit te racen omdat meestal de autos achter jou beginnen te toeteren zodat de voorste rijder zo in paniek raakt en ook snel vooruit wil optrekken.
  gemodereerd

 3. De veroorzaker moet zijn/haar rijbewijs voorgoed inleveren. Zulke mensen horen niet achter het stuur. Voor wie was hij op de vlucht?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.