Opnamestop voor geplande opnames AZP opgeheven

3
AZP

De directie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heeft bekendgemaakt dat de acties van de bond ABPLAZ zijn opgeheven. Hiermee wordt ook de opnamestop voor geplande opnames opgeheven. Deze zullen vanaf vandaag normaal plaatsvinden.

Patiënten wiens opname of poliklinische consult geen voortgang heeft gehad, kunnen contact opnemen met de polikliniek van de behandelende specialist of de opname administratie.

De directie bedankt de Surinaamse samenleving voor haar begrip en geduld gedurende de afgelopen periode en garandeert dat zij, ondanks haar beperkingen, de meest optimale zorg zal bieden binnen de mogelijkheden die zij heeft.

3 REACTIES

  1. Zolang de koers blijft stijgen, komt men niet uit met hun salaris, dus gaat met natuurlijk staken en dat brengt een heleboel ellende met zich mee. Alleen de regering lacht in zn vuistje want die doet niks om de koers te laten dalen. Tijdends bouta was de officiële koers nog de helft van wat het nu is. En vandaag 1 op 26 en het volk doet niks en pikt alles?? Moet je weten, ik zou staken, dus nooit meer chan en brunsi….
    gemodereerd

  2. Straks zal het personeel weer in actie gaan, want ze moeten nu hard werken om de achterstand in te lopen en dat is niet wat ze gewend zijn; hard werken. Stelletje mafkezen. Hopelijk kan hun “geweldige” vakbondsman hen motiveren om de schade en het leed wat ze de zieke mensen hebben aangedaan te herstellen.
    gemodereerd

  3. hebben ze ooit gewerkt hunvrey , jij bent zeker nog nooit daar opgenomen , kan ook niet he jij zit toch in Nederland en als jou iets medisch overkomt dan krijg jij wel de zorg he en zeker gratis , iemand zei hier al nu moeten ze werken , maar dat zal niet lukken
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.