woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAanhouding levenspartner Hakrinbank medewerkster verlengd

Aanhouding levenspartner Hakrinbank medewerkster verlengd

-

Does Travel - naar Suriname

De aanhouding van Carlos V., de levenspartner van de bankmedewerkster Sharon Z., die op verdenking van frauduleuze handelingen in de miljoenen fraudezaak van de Hakrinbank in Suriname was aangehouden, is dinsdag met 30 dagen verlengd. Dit bevestigt advocaat Maureen Nibte tegenover Waterkant.Net. Ze zegt dat het contactverbod van Carlos is opgeheven, terwijl van Sharon is verlengd.

In deze zaak zijn eerder Sharon en haar vriend Reynaldo J. gearresteerd. In het belang van het onderzoek werden hun voertuigen, twee Toyota Hilux Rocco’s in beslag genomen, omdat het vermoeden bestaat dat deze pick-ups met het geld verkregen uit fraude zijn aangeschaft. Ook het contactverbod van Reynaldo is intussen opgeheven.

De bank employee had zich na de ontdekking van de vermeende fraude ziek gemeld aan het werk. Bij intern onderzoek van de bedoelde bank bleek dat zij gelden naar verschillende personen had overgemaakt. Ook naar haar vriend. Het is momenteel niet exact bekend hoeveel geld van de bank in totaal is verdwenen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten te weten de bankmedewerkster, haar echtgenoot en haar vriend in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Laat die medewerker gewoon met rust. Waarom pakken jullie niet die Chan die zoveel van het volk beroofd! Chan ..is hij nog in suriname of is hij alweer naar het buitenland voor zogenaamde werkbezoek hahahahah.. Chan houd jullie volk van Suriname lekker voor de gek! en die Melissa heeft flink gestolen bij staatsolie en plosteling heeft ze vrijwillig ontslag genomen! In Guyana heeft melissa en chan een luxe hotel met staatsolie geld gemaakt. Ze hebben al een toekomst en jullie het volk kunnen niets doen! Chan ministers, aanhangers en families profiteren van het volk geld . Het volk lijdt. Van die arme medewerker van Hakrinbank zijn auto’s afgepakt. Wat pakken jullie van Chan allemaal af! haha deze man Chan is erger dan DDB. Hij heeft alle hindostanen voor de gek gehouden . use your brains volk!


    gemodereerd
  2. Ik wacht op een ingezonden artikel vh ves waarvan 2 leden rvc lid waren/zijn bij de hkb. Hoe kon dit nou gebeuren onder jullie supervisie.

    Te bedenken dat de suri’s een vrouw als president willen, whoehahaha vrouw Gail!
    Deze heeft zoveel miljoenen gestolen dat ze er 2 mannen op na hield.
    Bij de reçu-fraude had ook een vrouw de hoofdrol evenals bij de houtblokjes een chinese vrouw, etc.

    Het respect voor de FL is ver te zoeken, dus ik ben benieuwd welke vrouw jullie op het oog hebben.
    Niet noso, want haar ordinaire shorts, drank en drugsgebruik zullen haar altijd blijven achtervolgen. Welke suri man bied zich aan om lintjes te knippen en zijn goed verdiende baan op te zeggen, omdat zijn ega pres is.
    Of wordt het een ouwe vrijster met grijze haren…

    Leve power-vrouw Maxima, die gaat in haar eentje op visite naar het buitenland en sleept miljoenen aan contracten binnen.

    Alles wat je doet heeft consequenties.


    gemodereerd
  3. Overal zie de naam nibte verschijnen , is zij zo bekwaam om alle criminelen bij OM. vrij te krijgen?


    gemodereerd
  4. @Amrita

    Als je serieus genomen wilt worden moet je aangifte gaan doen van de diefstal door Chan en Melissa. En laat de lezers van waterkant ook de documenten met onderliggende stukken van deze diefstal zien. Kom ook met de naam van het luxe hotel in Guyana. Graag ook de documenten!


    gemodereerd
  5. @ Amrita

    Als je keiharde bewijzen hebt waarover schrijft, raad
    ik je aan, om naar de rechter te stappen. Om dit bij
    hem kenbaar te maken, en misschien worden ze alsnog
    vervolgd. Heb je geen keiharde bewijzen, dan verzoek ik
    jou beleefd, om te zwijgen. Want ze kunnen jou wel
    aanklagen wegens laster, tegen over hun.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  6. @Amrita op welke planeet leef je!!!!

    De grootste rover is Didibri. Chan is de enige en echte president die beleid maakt en su op het juiste spoor zet.

    Didibri heeft 130 leningen genomen om su 10 jaar draaiende te houden en van die 130 leningen heeft didibri en boefdraad een deel in eigen zak gestoken.

    Lang leve chan, de VHP!


    gemodereerd
  7. @Amrita Jij moet ook achter slot en grendel met al die onzin die je vertelt. Flikker toch op! Als je denkt dat de meerderheid van het volk deze flauwekul gelooft, dan ben je overrijp om opgenomen te worden in het PCS. Verbeter de wereld en begin bij jezelf ‘ use your brains’. Het lijkt mij dat die van jou minder dan die van garnalen zijn.


    gemodereerd
  8. Amrita verkeert in een identiteitscrisis want hij doet zich graag voor als een Hindoestaan om hier de misdrijven van de fascist Bouterse en zijn fascistische beweging goed te praten. Jongen, hou je zelf voor de gek dan doe je al gek genoeg.
    Zo nu snel weer een andere alias verzinnen. Wat zal het nu worden? Radha ?


    gemodereerd
  9. Amrita!! Volgens mij heb jij je hersen op een verkeerde plek en wel richting je bil, waardoor je die niet gezond kan gebruiken!! Ga de bil van Bouta en boefdraad ruiken en wedden dat het nog niet goed komt!! Als ik Chan was, had aangifte tegen jou gedaan wegens valse beschuldigingen en nog veel meer! Dan zou je in Santoboma terecht komen, Daar zouden zij jou in je waarde laten maar anders!! Je weet wel wat ik hiermee bedoel!!


    gemodereerd
  10. mensen amarita is de bekende robg , en robg is ook debby , pony , en eigen+ mening , we hebben je door
    verdomd is die nibte de enige advocaat hier in Suriname , raar , en zij wordt zeker betaald door ddb , en het OM en de rechter ook


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES