Man met cocaïne verborgen bij geslachtsdeel aangehouden op Malta

8
Man met cocaïne verborgen bij geslachtsdeel aangehouden op Malta
Foto ter illustratie

Op de luchthaven van Malta is maandag de uit Suriname afkomstige Nederlander Melvin N. aangehouden voor het smokkelen van cocaïne. De man had 200 gram cocaïne verpakt in tape en vastgemaakt bij zijn geslachtsdeel.

Volgens The Times of Malta arriveerde hij rond het middaguur met een vlucht vanuit België op de Zuid-Europese dwergstaat Malta, gelegen in de Middellandse Zee. Agenten van de luchthavenpolitie vonden tijdens het fouilleren van de Nederlander eerst een zakje cannabis op diens lichaam.

De man beweerde dat de drugs voor eigen gebruik waren maar bij de daaropvolgende volledige lichaamscontrole vonden ze de drugs met een straatwaarde van 10.000 euro bij zijn geslachtsdeel.

N. zou tijdens het politieverhoor verklaard hebben dat dit niet de eerste keer was dat hij cocaïne zou hebben gesmokkeld.

8 REACTIES

 1. Eerst gingen de drugsmokkelaars naar grote nachtmerrie dubai dat ging niet best, en nu naar malta. Triest wat deze melvin heeft gedaan. Nu op malta in de cel.
  gemodereerd

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Man met cocaïne verborgen bij geslachtsdeel aangehouden op Malta.

  Alweer een zo’n DOM FIGUUR. Die Melvin Nunes.
  Volgens zijn verklaring bij z’n aanhouding, kwam hij met DRUGS naar Malta om werk te zoeken.

  Ik heb het volledig artikel gelezen via de Bron: (maltadaily.mt)

  Man gearresteerd op luchthaven voor het verbergen van cocaïnepakket in ondergoed.

  Een Nederlander die gisteren in Malta aankwam, werd aangeklaagd voor cocaïnesmokkel nadat bleek dat hij een pakket van de drug in zijn ondergoed verstopte.

  Melvin Nunes, een 36-jarige Nederlander uit Suriname, is woensdag voorgeleid bij magistraat Elaine Mercieca.

  Nunes vertelde de rechtbank dat hij op het punt stond naar Malta te verhuizen en een baan op het eiland probeert te vinden.
  Inspecteur Marshall Mallia, die Nunes heeft aangeklaagd, vertelde de rechtbank dat de man op 6 september om 00.30 uur was gearresteerd.

  Bij aankomst ontdekte de politie een klein zakje cannabis op zijn persoon, waarvan Nunes beweerde dat het voor persoonlijk gebruik was. Echter, een full body search onthulde 300 gram cocaïne, gewikkeld in tape en vastgebonden aan zijn geslachtsdelen.

  Tijdens het verhoor bevestigde Nunes dat dit niet de eerste keer was dat hij dit deed, maar hij pleitte niet schuldig te zijn aan de aanklachten.

  Advocaat van de verdediging Cynthia Tomasuolo verklaarde dat de verdachte in dit stadium geen borgtochtverzoek zou indienen.
  Omdat de aanklager ook om een ​​bevriezingsbevel had verzocht, vroeg de advocaat van de verdediging naar welke activa de politie verwees, aangezien Nunes geen banden had met Malta.
  Inspecteur Mallia verduidelijkte dat hij om een ​​algemeen bevel tot bevriezing verzocht onder de Dangerous Drugs Ordinance.

  Het verzoek werd gehonoreerd door de rechtbank en verbood de verdachte om zijn activa over te dragen, te verkopen of te vervreemden. Hij werd in voorlopige hechtenis gehouden totdat zijn zaak een zittingsdatum kreeg toegewezen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.