16-koppige familie Baumgard krijgt eigen realityserie bij TLC

5
16-koppige familie Baumgard krijgt eigen realityserie bij TLC
Beeld: copyright © 2022 Discovery Benelux

De 16-koppige familie Baumgard, bekend van het programma Een Huis Vol, krijgt vanaf volgende maand een geheel eigen realityserie. In het nieuwe TLC-programma Volle Bak Bij De Baumgards zien we moeder Samantha, Papa Eugene, dertien kinderen én 1 kleinkind in hun dagelijks reilen en zeilen in een bescheiden rijtjeshuis in Den Haag.

Zoals bij elk gezin lopen ook zij tegen alledaagse kwesties aan, maar de oplossing behoeft soms nét wat meer inspanning bij een familie van deze grootte. Zo verloopt elk dagdeel volgens een eigen ‘ritueel’ en worden de huishoudelijke taken met ‘militaire precisie’ georganiseerd.

De feestelijkheden zijn bij zo’n groot gezin direct ook een uitbundige viering! Zo zien we bijvoorbeeld hoe het gezin een diploma-uitreiking viert, hoe de vele kinderen vader verrassen met vaderdag en organiseert moeder een ‘meidenavond’ met sushi om over daten te kletsen met haar dochters.

Ook krijgen we te zien of papa en mama tijd overhouden voor wat romantiek naast het draaiende houden van hun enorme gezin.

Benieuwd naar de avonturen van een van de grootste gezinnen van Nederland? Volle Bak Bij De Baumgards is vanaf woensdag 19 oktober t/m woensdag 7 december om 21:30 wekelijks te zien bij TLC en op discovery+.

5 REACTIES

 1. dus in Den Haag hebben deze familie genoeg te eten zo te zien , je ziet dat velen overgewicht hebben , dus Nederland is nog niet zo slecht , dit is toch geen nieuws voor Suriname , hier is een en al klote zooi , dankzij ddb met zijn ndp , en dat is een veel grotere familie die rijk en dik is geworden door stelen van het volk
  gemodereerd

 2. De konijnen zouden hierop wel jaloers zijn.

  Het zou goed zijn ook een serie van de famile Konijn te maken en direct daarna te vertonen.

  In zo’n dure tijd, is zo’n serie niet goed voor Nederland, EU.

  Denk ook aan milieuvervuiling, dat kost ook heel
  veel euries.
  gemodereerd

 3. Die vrouw wordt gewoon gebruikt als koe, haar dochters zullen zich ook laten gebruiken als koe, dan kan je beter hier je werk van maken. de tijd dat je kinderen NAM was als zekerheid voor je ouwe dag. nu is het een zekerheid voor je jonge dag. deze mensen krijgen kinderbijslag waar je duizelig van word. tijd om het uit te geven hebben ze niet die vrouw moet weer in verwachting zijn. dit zijn nou zzpérs zelfstandigen zonder perspectief.😁😁😁
  gemodereerd

 4. Vorige reacties zijn van personen die helemaal in beslag zijn van de economie. Gee respect voo ee familie.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.