Volksgezondheid en AZP dienen kortgeding in tegen Bond AZP

6
Academisch Ziekenhuis in Suriname krijgt nieuwe Intensive Care

Het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid heeft samen met de directie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) heden een kortgeding ingesteld tegen de Algemene Bond van Personeel in dienst van het Landsbedrijf AZP.

Dit in verband met de aangekondigde werkneerlegging bij het AZP. Er is opheffing c.q. opschorting van de werkneerlegging opgeëist via de kortgedingrechter.

De bond is vanmorgen in staking gegaan.

Partijen zijn opgeroepen voor behandeling van deze rechtszaak op woensdag 7 september 2022 om 9 uur in de ochtend, meldt de Communicatie Dienst Suriname.

6 REACTIES

 1. Van een kale kip kan men geen veren plukken.

  Wat ddb, gezin, jenny simon, bouva, misikaba, abrahams, parmesar, dilip sardjoe, combe markt, tjotelal, boefdraad, ferrier vd CBvS, voormalige. ditecteur vd PSBS, jules wijdenbosch, enz, de ongeletterde paarse kakkerlakken met hun coalitiegenoten, bep, pl, abop, doe palu. Suriname hebben aangedaan is niet niks. Ze hebben Suriname vanaf 25 Februari 1980 met de coupplegers gewoon vernietigd.

  ddb en deze bovengenoemde criminelen hebben dit bewust gedaan met de bedoeling, hij en gezin, friends hebben valuta, grote paleisen, dure zware geblindeerde auto’s, goud, hout, domeingronden, valuta in Zwitserland ea buitenlandse banken, dusmanten, enz. Als het volk arm gehouden wordt kunnen ze ons niets maken en af en toe gooi ik
  een bot voor ze om aan te kluiven.

  Dit heeft ddb, gezin, friends, familie, ndp bewust gedaan.

  Volk zid wis mensen zijn met valuta vanaf 25 Februari 1980. Denk u dat een soldaat door in het leger te dienen zo schatrijk kan worden? Door dood en verderf, het volk onderdrukken, bznv maken, en heeft hij het bereikt.

  En toch zijn er ongeletterden die nig steeds in hem
  geloven. Er zijn nog vele criminele ndp-ers op sleutelposities bij de overheid, is politie, leger, CBvS, SPSB, het ministerie van Financien,ministreie van Onderwijs, Wetenschappen en Cultuur, ministerie van OW, ministerie van Binnenlandse Zaken, ministerie van Buitenlandse Zaken, ministrie van Domein, bij de vakbonden, op de universiteit, (- ex) ndp- DNA, enz.

  Ze moeten allemaal worden opgepakt en worden opgesloten voor de criminele misdaden die ze de Surinamers hebben aangedaan. Er lopen nog ts veel vrij rond.

  Aldeze criminelen vd ndp, bep, voormalige coalitiegenoten ondermijnen het beleid van de huidige regeringscoalite. Ze willen chaos in Suriname, waardoor de armoede die ze bewust hebben laten ontstaan blijft bestaan. Hierdoor denken ze weer dd baas van Surinamd te worden, hun straffen te ontlopen en zich zelf te vrrrijken. De EU, USA, Canada, Frankrijk, Brazilie, enz willen niets van ddb en gansters weten.

  Zij kunnen nietz voor Suriname en de Surinamerz betekenen. Hun enige belang is zelfverrijking, SLM
  als hun prive- vliegtuig beschouwen, valuta van Suriname als hun prive vermogen.

  Suriname let op deze zeer grote criminelen die grote chaos in Suriname willen scheppen.

  Suriname heeft momenteel heel grote schulden met hoge renten, bij buitenlandse Crediteuren die niet kunnen worden afgelost

  De huidigd regering is bezig met IMF, de crediteuren regelingen te treffen om dit in goede baben te leiden. De crediteuren willen al het geleende valuta met de hoge renten die boefdraad heeft gemaakt teug betaald hebben.

  Weet u het nog, toen de huidie president in de oppostie zat had hij de crediteuren een brief geschreven ddb met boefdraad bij de centrakebank ban Suriname en later minister van Financien geen valuta met die hoge renten te lenen. Surinane was en is niet in staat het terug te betalen. Het gebeurde toch en zie nu waf ddb, biefdraad gedaan heeft.boefdraad is gevlucht.

  ddb, ndp is eens, maar nooit weer

  Laat dat een zeer wijze les voor Surinamers zijn.
  gemodereerd

 2. Wat gebeurt er als de mensen massaal ziek melden???
  Ramadin had tijdens Bouterse zoveel te kletsen over gezondheidszorg. Hij mkt er een potje van.
  gemodereerd

 3. die bond van het azp zijn huichelaars , vandaag was die bondvoorzitter op de radio , en maar klagen , maar het frappantste is dat hij klaagde dat er geen middelen zijn om zorg te bieden , he hansworst 3 jaar geleden hadden jullie ook geen middelen maar toen durfden jullie niets te zeggen en niet te staken, dus , als er nu mensen overlijden tijdens jullie staken , dan moeten ze jullie straffen met dood door schuld , die baby’s die stierven is ook jullie schuld , per direct opsluiten die gasten
  gemodereerd

 4. debby , staken dus het werk neerleggen , is het zelfde als die klojo’s zich massaal ziek melden , maar wie verzorgd dan die ziekmelders , gelukkig niemand , laten ze maar creperen, deze gasten zijn geen verpleger(s) , maar nietsnutters , opdonderen met die gasten
  gemodereerd

 5. Dubai hft meer dan $1miljoen gekost. Waarvoor?? Niets.
  Recu’s waar miljoenen srd vetdwenen zijn. Centrale bank gft banken regeling, om te zwijgen, met super hoge rente. Gf aan verplegend personeel wat
  Nu Staatsolie roof, Slm rovers .gaan we door
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.