Vermiste man (64) dood in kreek aangetroffen

5
brandende kaars RIP

De politie in Suriname kreeg maandag de melding binnen, dat er in de Parakreek een lichaam zou zijn aangetroffen. Het gaat om een gedeelte van de kreek, welk grenst aan een perceel van Vredenburg serie A.

De eigenaar van het perceel nam een onaangename geur waar, hetgeen aanleiding voor hem was om op onderzoek uit te gaan. In de kreek ontdekte hij een lijk van een man, dat in verre staat van ontbinding verkeerde.

Na de ontdekking werd de politie gewaarschuwd die ter plaatse ging voor onderzoek. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat het gaat om het lichaam van de vermiste Krishnapersaud Bhondoe (64). De familie heeft het lichaam op basis van de kleding geïdentificeerd.

De man werd sinds zondag 28 augustus vermist. Het ontzielde lichaam is gistermiddag aangespoeld en opgevist. Op het lijk zijn er geen tekenen van misdrijf waargenomen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het stoffelijk overschot naar het mortuarium vervoerd.

5 REACTIES

 1. Wat een pech voor die man.
  Voortaan maar een zwemvestje om doen.
  Als er dan wat gebeurd vinden ze je in ieder geval een stuk sneller.
  gemodereerd

 2. De politie heeft geen sporen van een misdrijf waargenomen. Is daarmee het onderzoek afgesloten? Politieagenten zijn, voor zover ik weet geen forensisch patholoog’anatoom. Als iemand vergiftigd is en het lijk bovendien in staat van ontbinding verkeerd, kan alleen een lab onderzoek dat uitwijzen.
  gemodereerd

 3. Gemakkelijkste land om iemand te vermoorden is Su.
  Denk je dat die ene pathaloog tijd hft vr al deze zaken??.
  Is vast een eenvoudige man.
  gemodereerd

 4. ach debby , waarom maakt jij je druk , maar het klopt dat hier in 1982 15 echte Surinamers zijn vermoord , ja debby door jou lover , en wat dacht jij van de moorden tijdens de staatsgreep 1980 en later de binnenlandse oorlog , ja debby hier heeft jou lover honderden vermoord , zelfs vrouwen en kinderen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.