Meisje (11) loopt brandwonden op door spelen met aansteker

3
Spoedeisende Hulp AZ dicht voor grondige schoonmaak om coronavirus

Een 11-jarig meisje in Suriname liep maandag brandwonden op aan haar linkerborst tot aan haar heup. Dit gebeurde nadat zij met een aansteker speelde, waardoor haar bloes vlam vatte.

Nadien rende ze naar buiten om hulp te zoeken en trapte op een scherp voorwerp, waardoor zij ook nog een snee aan haar voet opliep.

De buren die op het gegil van het kind afkwamen, schoten haar te hulp. Zij schakelden daarna de politie van Santo Boma in, die op haar beurt naar het adres reed.

Ten tijde van het incident was de tiener alleen thuis. Ze werd door politie naar de Spoedeisende Hulp gebracht voor medische behandeling. Het kind verkeert momenteel buiten levensgevaar.

3 REACTIES

  1. Niet te bevatten: 11 jaar! Dan ken je het gevaar van spelen met vuur toch wel? Bloes vat vlam, meisje rent naar buiten en trapt op scherp voorwerp. Het kind had liever die rotzooi in en om het huis opgeruimd. Dan was ze nuttig bezig en had ze geen brandwonden opgelopen. Mensen, het is vakantie. Let op je kroost.
    gemodereerd

  2. Dit doet ze dus nooit meer. spelen met vuur. dit is gebaseerd op de gedachte : terug naar de natuur oftewel ondervinding is de beste leermeester.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.