vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMeer dan 15 kilogram drugs in reiskoffer aangetroffen

Meer dan 15 kilogram drugs in reiskoffer aangetroffen

-

Does Travel - naar Suriname

Bij de aanhouding van twee drugsverdachten op de internationale luchthaven van Suriname, is meer dan 15 kilogram drugs aangetroffen. Dat verneemt de redactie van Waterkant.Net uit betrouwbare bron.

A.B, een 33-jarige man van Surinaamse afkomst en N.R. een 44-jarige vrouw met de Nederlandse nationaliteit zijn tijdens controle van het BID team op Zanderij door de mand gevallen. In een reiskoffer werd meer dan 15 kilogram cocaïne aangetroffen.

Beide verdachten zijn overgedragen aan de Surinaamse Narcotica Brigade voor verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

8 REACTIES
  1. How stupid can one be? Dachten deze criminelen (dat zijn ze ja!) dat de mannen van het BID team stripfiguren zijn? Ze hebben wel stinkende moed om dit verderfelijk spul mee te nemen. 1 iemand op dit forum zal zeker reageren met de opmerking “het komt door armoede”. Yes, sure!! Ze wilden stinkend rijk worden. We wel, rijk zijn ze niet, maar ze stinken wel.


    gemodereerd
  2. Alleen twee totaal doorgedraaide idioten, die samen niet meer dan 15 gram aan hersenen in hun kop hebben en leven volgens de lijfspreuk ‘Neks No Fout’ denken dat zij ongemerkt meer dan 15 gram drugs door de Surinaamse en Nederlandse douane zullen kunnen loodsen.


    gemodereerd
  3. Alweer, met voorgekoude smoesjes, zich behelpen.
    Hier is een advocaat die goed kan liegen en bagatelliseren.
    Wat zal het kosten?


    gemodereerd
  4. debby 100% is al genoeg , weet jij waar ze die cocaïne van hebben , jij kent toch daar in de bijlmer iedereen die hier in Suriname zich bezig houd met drugs 100% toch


    gemodereerd
  5. Haha, ze hadden een deal toch mang. Ze zouden gewoon door zijn gelaten, dat was de afspraak, maar ineens werden ze toch aangehouden. Hoe dan hoe dan?
    Nou simpel de deal ging niet door. Waarom niet? Misschien geen betaling, misschien zijn ze op het laatste moment gewoon genaaid misschien is de beampte bang geworden. Het kan van alles zijn. Op schiphol was het al geregeld
    Dus jullie zijn stom om te denken dat deze mensen stom waren


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES