Automobilist rijdt supermarkt binnen in Nickerie

8
Automobilist rijdt supermarkt binnen in Nickerie

De bestuurder van deze auto is maandagavond een supermarkt in Suriname binnen gereden en heeft daarbij een flinke ravage veroorzaakt. Het gaat om een ongeval bij supermarkt Chenta’s aan de Maunardstraat in het district Nickerie.

Kort voor sluiting rond 21.30u, kwam een automobilist aangereden en wilde zijn voertuig voor de winkel stoppen om te parkeren. De man verklaarde dat hij daarbij per ongeluk het gaspedaal hard intrapte, in plaats van de rem.

De auto reed door de ingang van de winkel, om midden in het pand te eindigen. Wonder boven wonder raakte niemand gewond, maar de schade is enorm.

De politie is ter plaatse bezig met het onderzoek.

8 REACTIES

 1. Weer zo’n beluste klootzak, die niet kan rijden maar wel,
  een auto kan kopen fu sma ai !!!!

  sari tori

  Jako
  gemodereerd

 2. Vroeger Was Nickerie Een Pracht Van Een District, Zelden Gebeurde Er Iets Negatief Daar In Het Rijst district. { dat was toen} Nu Gebeuren Er De Raarste Dingen Die Zelf Het Zonlicht Niet Meer Verdragen Kan
  gemodereerd

 3. Gelukkig geen aanslag op de supermarkt wegens inflatie, of een boze klant met bedorven produkt of voedsel teruggegaan om verhaal te halen mooi zo. In nl grote supermarkten heb ik in voedsel vaak insecten gevonden nog altijd vooral in graanprodukten ook muggen en krekels maar lijkt net of iemand express bij de productie toevoegt gelukkig eten mij huisdieren alles op, in suriname vond ik in mij produkten ook viezigheid in nl ook zo.
  gemodereerd

 4. Sandra
  6 september 2022 Bij 13:29

  Voor de afwisseling trof je geen slangen aan. Gelukkig hoor maar je moest eens weren wat je allemaal binnenkrijgt als je eet. Dan zijn de insecten nog het minst kwalijke.
  gemodereerd

 5. @Popo jantje mensen die dit soort dingen doen voedsel met viezigheid mengen larven, wormen insecten zijn eenzaam in hun ziel en zieke geest en genen hun ziekte geestelijk en lichamelijk en in hun genen laat hun lijden hun lijden erger dan kanker tumoren in hun kop, overal ook in su en zelfs in mij straat, een grote groep op de wereld super racisten en rassen/ mensen haat ziet in hun genen. Hun lijden als rioolratten!.
  gemodereerd

 6. @ >>>Debby<<<

  Ja Deb, dat wordt ierderéén na het lezen, van jou bull shit
  op deze site! ( soso hoofdpijn)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.