Aangepaste bezoektijden klinische patiënten van het AZP

3
AZP

De directie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heeft vandaag bekend gemaakt, dat ingaande maandag 12 september 2022 de bezoektijden in voor opgenomen patiënten als volgt zijn: Er zullen twee (2) bezoekers per patiënt worden toegestaan.

Rooming in op de klasse afdeling is mogelijk tegen betaling. Hiervoor kan contact gemaakt worden met de opname administratie.
Rooming in voor één persoon bij kinderen is ook mogelijk van 21.00 uur tot 9.00 uur.

Op de Spoedeisende Hulp is er alleen bezoek in de middag van 16.30 – 17.30 uur. Op deze afdeling zal steeds één (1) bezoeker per patiënt worden toegelaten.

3 REACTIES

 1. Neus, dezelfde groep die babies dood liet gaan kinderen liet sterven in de wachtkamer en nierpatiënten links laat liggen, eist meer geld. Wat vind je hiervan…

  Deze kloot ve bondsman heeft die mensen tig keren aangespoord om te staken. Zelfs meerdere keren tijdens covid. Waardeloos stuk vreten.

  De minister moet voet bij stuk houden. Opheffen dat slachthuis en de werkenden samenvoegen met andere ziekenhuizen. Er zijn teveel ziekenhuizen voor het aantal inwoners in het centrum.
  gemodereerd

 2. Esmerald het azp is een staatsbedrijf en die andere ziekenhuizen niet , we zijn het met jou eens dat er te veel zieken huizen zijn in Paramaribo , maar nu moeten wij blij zijn dat er meer ziekenhuizen zijn , als je nu opgenomen wordt in het azp , regel dan eerst jou begrafenis.
  azp een staatsbedrijf is toch te gek van woorden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.