Twee drugskoeriers op luchthaven Suriname aangehouden

9
Vrouw (49) probeert 3.750 gram cocaïne uit Suriname te smokkelen
Waterkant Archieffoto - Manschappen van het Bestrijding Internationale Drugsteam (BID-team) op de luchthaven van Suriname.

Op de Surinaamse Johan Adolf Pengel luchthaven (JAP) zijn afgelopen zondag twee drugskoeriers aangehouden. Een der verdachten heeft de Nederlandse nationaliteit, terwijl de ander van Surinaams komaf is.

De woordvoerder van het Korps Politie Suriname, Milton Bisschop, bevestigt het geval. Hij geeft aan dat er een grote partij drugs bij een van de verdachten is aangetroffen.

“Het is echter nog te vroeg om in dit stadium nadere details te verstrekken. We geven de politie de ruimte”, aldus Bisschop.

9 REACTIES

 1. Laat de politie het bewijs materiaal professioneel verzamelen zodat nibte en pseudo- nibtes advocaten voor de drug gangsters geen schijn van kans hebben.
  gemodereerd

 2. Iemand met de Nederlandse nationaliteit kan van Surinaamse komaf zijn. En iemand met de Surinaamse nationaliteit kan van Nederlandse komaf zijn. Nu weten we nog steeds niet of het om twee ‘bakras’ of twee ‘sranan man’ gaat. Alhoewel dat eigenlijk niet van belang zou moeten zijn, omdat in beide gevallen het gaat om mensen met een verderfelijke inborst, die gewoon voor langere opgesloten moeten worden.
  gemodereerd

 3. Nibte doet gewoon haar werk. Nothing wrong with that!!! Kennelijk hebben de mensen die haar bekritiseren geen kaas gegeten van het rechtssysteem. Onschuldpresumptie en het feit dat Iedereen recht heeft op rechtsbijstand is kennelijk niet bekend bij de Nibte haters.
  gemodereerd

 4. @Henkes:
  ‘Iemand met de Nederlandse nationaliteit kan van Surinaamse komaf zijn. En iemand met de Surinaamse nationaliteit kan van Nederlandse komaf zijn’.
  Dat eerste klopt, maar de 2e bewering….hoe dan?? is hij misschien een boeroe??
  gemodereerd

 5. Zoals altijd is de ”kleine man” de lul!
  Duizenden kilo gaat over de grens, en worden
  pas bijna bij de eind bestemming ontdekt!
  Vriendje politiek allemaal.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Django, alleen nibte heeft kaas gegeten en haar collega’s hebben de kaas niet gegeten. Ratten kan je vangen met kaas..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.