NDP-Saramacca verdeelt dit jaar 3.000 schoolpakketten

16

De komende dagen gaat de Nationale Democratische Partij (NDP) afdeling Saramacca 3.000 schoolpakketten verdelen in alle zes ressorten van het district inclusief de dorpen. In vergelijking met vorig jaar zullen er dit jaar 1.000 pakketten meer uitgedeeld worden.

De schoolpakketten zijn zondag in ontvangst genomen en gesorteerd om verdeeld te worden aan minder draagkrachtigen. Het gaat om de studenten van GLO, VOJ en VOS niveau.

NDP-parlementariër Jayant Lalbiharie zegt dat het sociaal contract met de gemeenschap doorgaat, ondanks hij in de oppositie zit.

Het doel van dit project is om de studenten aan te moedigen voor het nieuw schooljaar in Suriname. Daarnaast zal volgens Lalbiharie het project positief bijdragen bij de ouders en of verzorgers.

16 REACTIES

 1. ddb, ndp criminelen zijn weer bezig met 3000 schoolpakketten, spiegeltjes en kraaltjes de district Saramacca inwoners te misleiden. Op dezelfde manier als de Nederlandse koloniale slavenhandelaren en Nederlandse contracthandelaren dat deden in de koloniale tijd in Afrika en in China, India en Indonesie.

  Beste inwoners van het district Saramacca nemen jullie de schoolpakketten en verder geen aandacht meer aan ddb, ndp, bouva, andoel, jenny simons, abrahams, ndp- criminelen geven.

  Door hun te doen is Suriname nu skeer en bent u nu skeer.

  ddb en gezin en (ex-) dna- leden en familie en vrienden zijn schatrijk. Zij hebben u arm/ skeer gemaakt en spelen nu goedoe pa en goedoe ma.

  Nog maals, neemt u de schoolpakketten voor uw kids en geeft u verder geen aandacht aan de ndp- criminelen.
  gemodereerd

 2. 3000 schooltassen in 6 ressorten. Oh my…. Klein geld wordt terug gegeven door de dieven partij. Geen pennen, potloden, vegers, slijpers, linealen, passers en schriften? O arme kinderen!
  gemodereerd

 3. NDP-parlementariër Jayant Lalbiharie zegt dat het sociaal contract met de gemeenschap doorgaat, ondanks hij in de oppositie zit.

  Toen de fascisten aan de macht was, werd er in het geheel geen aandacht geschonken aan de ontwikkeling van het land. Een eerste voorwaarde voor ontwikkeling van het volk is het aanbieden van goed en voor iedereen bereikbaar onderwijs. De fascisten waren alleen maar bezig met het plunderen van de Staatskas en het bevoordelen van Friends en family. Nu zij in de oppositie zitten, geven de fascisten zogenaamd blijk van hun warme banden met de gemeenschap.

  Ouders die niet de kans hebben gekregen om onderwijs te volgen zullen met deze geste in hun nopjes zijn. Echter worden dezelfde ouders als stemvee misbruik.
  Met al het geld dat door de fascisten verduisterd en naar het buitenland ondergebracht zijn (lees Cuba en Dubai), had Suriname nu goede onderwijs faciliteiten kunnen opzetten.

  Warme banden met de gemeenschap ?
  Mi mars Papa !
  gemodereerd

 4. Man man wij moeten niet iedereen over één kam scheren, in alle politieke partijen & organisatie heb je boeven cq figuren die voor hun eigen belang gaat.
  Ik ben geen voorstander van een politieke partij of organisatie “ik ben voorstander van goed en eerlijk bestuur, als een politieke partij een donatie aan de minder bedeelden aanbied is het toch om de ouders te ondersteunen ( wij moeten ophouden met zulke mentaliteiten , kijk de huidige COALITIE heeft zoveel BLUNDERS & FOUTEN gemaakt maar sommige AANHANGERS zien dat wel maar omdat het politieke partij is DURF MEN GEEN OPMERKINGEN AAN TE KAARTEN ” dit noem ONRECHT & STRUISVOGEL MENTALITEIT / wij moet TRANSPARANT 24/7 ZIJN EN TE CONTROLEREN EN CORRIGEREN WAAR HET FOUT & NODIG IS ( DAT IS PAS DEMOCRATIE & OPHEID VAN BESTUUR.
  🧠🧠🧠🧠🧠⚡️⚡️⚡️🔍🔎👀🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷 JOUW INTELLIGENTIE POSITIEF GEBRUIKEN ☝️📚👍🖐🖐🇸🇷🇸🇷🇸🇷
  gemodereerd

 5. DEZE Dieven partij met gestolen geld komt voor mooi weer spelen. Allemaal boeven en hoeren zitten in dit partij en is bezig met stemmen kopen voor de komende verkiezing. Kinderen en Ouders neem de tassen en stem noooooit meer op deze moordenaars en dieven.
  gemodereerd

 6. Ndp Pé a moni dé??????
  Met dat geld dat die paarse ratten verduistert hebben .
  Als ze die aan de inwoners van Saramacca zouden geven , waren ze nu allemaal miljonair in Saramacca.
  Ps verbrand alle paarse troep, daar in Saramacca.dan laat jullie zien dat de ndp daar niet thuis hoort., in onze mooiste district.
  gemodereerd

 7. Mooi gebaar maar ouders moeten in staat zijn dagelijks eten op tafel te zetten. Deze regering buit het volk uit. Grootste ramp die Su kin krijgen.
  Onderwijs, gezondheidszorg, infra alles in 2 jaar naar de klote.
  Zoveel geld dat deze regering krijgt en toch geven ze geen cent voor het land en volk. Betalen geen schulden maar reizen en vullen hun zak.
  Ze zijn zo corrupt als maar wezen kan
  gemodereerd

 8. Het is allemaal jullie eigen geld wat terug komt, in de vorm van
  school tassen! En de ouders maar gillen NDP na mang,
  ”stelletje domme eikels” In de tijd van J.Pengel (NPS) was het
  (tai ori, bakeljauw)(1 ltr spijs olie 5 kg rijst) ik moest nog voor mijn Vader gaan, op Bronsplein was dat. (Op vertoon van lidmaatschap kaart) Andres krijgt je geen ene moer !
  Van de “NDP” krijgt je meer, want ze hebben genoeg van het volk gestolen! Nu ze niet genoeg kunnen stelen, pienaart hun
  aanhang, vandaar al dat roof en moord tori. En Chan de schuld
  geven dat het niet goed gaat, stelletje ego trippers! Alle
  politic(i)(a) zijn bandieten en zakken vullers. Soemita Somo
  sr: J.Pengel J.Lachman etc etc. Aloe baba helicopter Ramon
  etc etc etc ding Moerschont allemaal !!!!

  sari tori

  Jacko

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Ik mis op de foto de flessen stroop die ze het ‘arme’ volk om de mond smeren. Mensen, laat niemand jullie voor de gek houden met een inhoudloze schooltas. Natúúrlijk moet je de tas nemen, maar er moet niets tegenover staan. Over 3 jaar bepaal je zelf aan wie je jouw stem gaat geven.
  gemodereerd

 10. Vroeger in suriname nooit geen voedselpakketten mij moeder had 3 banen, de generatie voor mij moeder nu overleden en de generatie die na mij moeder kwam in suriname nu in de leeftijd 60 jaar of meer hebben en de meeste naar nederland vertrokken voor comfortable bestaan, was een verloren stomme luie generatie in suriname van nickerie tot albina. Zo gaan vele generaties verloren in suriname geen onderwijs, geen werk etc. Pakketten geen echte oplossing.
  gemodereerd

 11. Een tas is mooi gebaar maar de kinderen moeten voeding en onderdak.
  Deze regering vernield de bevolking
  gemodereerd

 12. debby , jou ndp geeft die schooltassen , en wat zit erin , een foto van jou afgod ddb , en geen voedsel voor die paarse kinderen , waarom niet , omdat de ndp alles zelf opgevreten heeft want ze zijn gierig , dus de ndp belazeren zelfs kinderen , maar dat zag je al tussen 2010-2020 toen werden ze ook dom gehouden
  wat een klote partij die ndp
  gemodereerd

 13. Is een sigaar uit eigen doos!
  De nationale dagoepartij heeft 10 jaar lang het land leeggeroofd en kon alleen leningen afsluiten en voedselpakketten uitdelen. In de oudheid organiseerden de Romeinen brood en spelen om het volk tevreden te houden. De hindoestaan, javaan en chinees werken en kunnen schoolbenodigdheden voor hun kinderen kopen. Een groot deel van de blakamang is lui, werkt niet, wil niet alleen een schooltas voor de kinderen, maar ook eten en onderdak.
  Ik ken genoeg hardwerkende stadscreolen die wel instaat zijn schoolspullen voor hun kinderen te kopen, maar het is die groep van rotte appels die het verpesten voor de rest w.o Debby.
  gemodereerd

 14. Prachtig initiatief om de bevolking en in het bijzonder de linderen een klein beetje terug te geven van de grote bedragen van o.a. de njang patoe van de naschoolse opvang, die jullie hebben gestolen van het land en kinderen. Kinderdieven.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.