In water gevonden lichaam is van 63-jarige bekende uit de buurt

3
In water gevonden lichaam is van 63-jarige bekende uit de buurt

De naakte man die zondagmorgen dood in het water werd aangetroffen nabij de sluis van crematieoord Weg naar Zee in Suriname, is de 63-jarige Chanderdat Haripersad.

Enkele vissers hebben het lijk van de man ontdekt en terstond de politie ingeschakeld. In eerste instantie dacht men dat het om een lijk van een vrouwspersoon ging.

Nadat het stoffelijk overschot uit het water werd gehaald herkenden de buurtbewoners het als te zijn van een bekende man uit de buurt, die zich haast elke dag aan alcohol te goed deed.

Het vermoeden bestaat dat de man tijdens het baden te water is geraakt en daarbij is verdronken. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam naar het mortuarium vervoerd.

3 REACTIES

  1. Dat bedoel ik nou!! hardhorende figuren en daar heb ik totaal geen medelijden voor!! Zodra er alcohol in het spel is, ga nooit en te nimmer in wateren! Want vaak is het zo, dat als iemand onder invloed van alcohol is, kunnen zij de wereld aan!! Eind halte is of Ziekenhuis maar dan met geluk, anders weg naar zee op vuurstapel of in de oven!! Wat heb je achtergelaten?? De fams in een dippie!!!
    gemodereerd

  2. Er is iets heel erg mis met het onderwijs in Suriname als men bij een naakt, in takt lichaam van een verdronken persoon niet meteen kan zien of men met een man of een vrouw te maken heeft.
    gemodereerd

  3. henkes klopt , tussen 2010-2020 werd er geen onderwijs gegeven , iedereen moest dom blijven , dus dat zijn ze nu nog , ze zien een paars gedrocht
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.