Auto die boot op trailer trekt over de kop na aanrijding

5

Een personenwagen, die een boot op een trailer trok, is zondag op de hoek van de Franchepanestraat en Lalla Rookhweg over de kop geslagen en in de berm beland na een aanrijding.

Twee personen raakten gewond en zijn met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Vernomen wordt dat een personenauto (foto onderaan) op de hoek de rijbaan van de wagen met trailer doorkruiste. Er ontstond een zware boting met als gevolg dat het voertuig van de benadeelde over de kop sloeg.

De politie werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek. Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd geraakt en door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd.

Het was een zondag met een aantal zware aanrijdingen in Suriname. Lees hieronder meer over ze.

5 REACTIES

 1. De minister van onderwijs Marie Levens geeft aan dat 40 % vd Surinamers het niveau van de 4 de klas lagere school heeft.

  Deze Surinamers kunnen dus nauwelijks, lezen of schrijven, zijn ongeletterd en kennen de verkeersregels niet kunnen deze ook niet toepassen. Een heel groot gedeelte van hen hebben wel een rijbewijs of rijden zonder rijbewijs in een auto in het verkeer. Hoe kunnen ongeletterden de verkeersregels leren uit de verkeersboeken, deze begrijpen, onthouden en slagen voor het theoretische gedeelte van het rijexamen.

  Dit heb ik al vaker gezegd, een taal
  moet men kennen om in onderwezen te worden en zaken te leren, begrijpen, comminiceren, onthouden, zaken kunnen toepassen, overzien en juiste besluiten te nemen. Zie wat de gevolgen zijn van een bevolking waarvan 40 % het niveau van de 4 de klas van de lagere school heeft. Is het niveau dat aan het begin van het schooljaar of halverwege of de laatste kwartaal vh schoolhaar?

  Trekt u conclusie hoe erg het gesteld het niveau vd Surinamers in de Surinaamse samenleving: Paramaribo, Wanica, Para, Commewijne, Nickerie, Coronie, Saramacca, Marowijne, Brokopondo, Sipaliwini.

  40 % van de Surinaamse volwassenen hebben het niveau van een 4 de klas van de lagere school. Ze zijn dus ongeletterd ( lezen, schrijven, rekenen).

  Zie ook hoe deze mensen momenteel in hetdistricr Saramacca door de paarse politiek partiij gemakkelijk met spiegeltjes, kraaljes, schoolpakketten, een pet, paraplu, T-shirt wordt binnen gehaald om op hem/ haar te stemmen als er op 25 Mei 2025 verkiezingen komen.
  gemodereerd

 2. Er zijn te veel domme automobilisten, op de Surinaamse
  wegen. Het aanschaffen en auto rijden, zijn 2 verschillende dingen. Ik ga niet generaliseren dat de overige bevolking
  dom zijn, ben geen Psycholoog noch Antropoloog !
  Maar de meeste auto mobilisten zijn ego trippers in Su.
  Ze wanen zich een top coureur, a la Max verstappen.
  ”In feite zijn ze gewoon idioten op de weg, en moordenaars”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Veel automobilisten kennen geen verkeersregels. Ze hebben zichzelf geleerd om auto te rijden maar het theoretische gedeelte daar snappen ze niets van.
  Dit is ook mede dankzij de corrupte rijinstructeurs die samen met die geĆ¼niformeerde geboeften die het rijexamen afneemt werken.
  Mensen kunnen tegen betaling dan hun bewijs van rijvaardigheid krijgen.

  Deze automobilisten zijn een gevaar voor medeweggebruikers.

  Aan alle weggebruikers zeg ik, er is hier in Suriname maar 1 verkeersregel en dat is voorrang heb je pas als het verkeer veilig is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.