Ook echtgenoot bankmedewerkster in fraudezaak Hakrinbank aangehouden

9
Hakrinbank Suriname

De politie van de afdeling Fraude heeft ook Carlos V., de levenspartner van de bankmedewerkster Sharon Z., aangehouden op verdenking van frauduleuze handelingen in de miljoenen fraudezaak van de Hakrinbank in Suriname.

In deze zaak zijn eerder Sharon en haar vriend Reynaldo J. gearresteerd. In het belang van het onderzoek werden hun voertuigen, twee Toyota Hilux Rocco’s in beslag genomen, omdat het vermoeden bestaat dat deze pick-ups met het geld verkregen uit fraude zijn aangeschaft.

De bank employee had zich na de ontdekking van de vermeende fraude ziek gemeld aan het werk. Bij intern onderzoek van de bedoelde bank bleek dat zij gelden naar verschillende personen had overgemaakt. Ook naar haar vriend. Het is momenteel niet exact bekend hoeveel geld van de bank in totaal is verdwenen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten te weten de bankmedewerkster, haar echtgenoot en haar vriend in verzekering gesteld.

9 REACTIES

 1. Een bank die zo’n slechte administratie heeft, dat ze niet weten hoeveel er moet zijn en hoeveel er weg is. Doek de boel maar op
  gemodereerd

 2. Alle bankrekeningen van alle families van haar onderzoeken! Het cultuur in SU is friends and fams!! haar dusdanig ondervragen, dat zij in haar broek schijt en pleurt uit haar bek!! Trouwens een ieder weet het waar dan ook!! wat niet mag, moet je niet doen!!
  gemodereerd

 3. Dis Sharon, haar man en haar buitenman zijn aangehouden? She got busted big time!. Of wist haat man dat ze een schatje had en accepteerde hij jet omdat ze voor goede financiën zorgde?? Of was die ene gewoon een goede vriend?
  gemodereerd

 4. Aan 1 man had de dievegge niet genoeg voor haar lusten , had zij nog een man bijgenomen.Dit kost allemaal veel geld en dit was gratis op te rapen bij de beruchte hakrinbank.
  gemodereerd

 5. Mijn complimenten aan de architecten, aannemers en bouwvakkers die dit gebouw hebben gebouwd. Het waren mensen met een visie en verstand van zaken. Reeds 50 jaren en ziet er nog mooi uit.
  gemodereerd

 6. klopt Ram Singh , maar binnen in dat mooie architectonisch gebouw werken rotte appels , de directeur betast medewerkers en weer andere medewerkers stelen als raven , nou duidelijk toch paars gebroed
  gemodereerd

 7. De gelegenheid maakt de dief, met andere woorden,wanneer de omstandigheden het stelen mogelijk of gemakkelijk maken, wordt iemand allicht een dief. Sharon valt dus niks te verwijten. De meesten van ons zouden hetzelfde gedaan hebben. Dus mensen niet zo hypocriet.
  gemodereerd

 8. Jaarrekening mist 102 miljoen.
  Deze dievegge heeft 53 miljoen gestolen onder de neus vd staf.
  Dezelfde staf pleegt een coup en de suri’s vinden het oké, zolang het maar geen diaspora of buitenlanders betreft.

  Voor meer informatie lees zelf zoeken!
  gemodereerd

 9. Accountants mogen ook wat aanbevelingen doen zodat dit voorkomen kan worden in de toekomst.
  Het automatiseren en 4 ogen principe bij elke financiële transactie toepassen.
  En het vastleggen wie opdracht geeft wie goedkeurt en wie als 2de goedkeuring verleent en naar wie het geld gaat. Follow the Money
  En alles digitaal vastleggen. Dat zou daar ook standaard overal moeten zijn.
  Zeker bij financiële instellingen die met zoveel transacties te maken hebben.
  Dat moet de overheid eisen van alle Banken en bedrijven.
  Kom op dit is 2022 niet 1900
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.