Geldwisselaar in Nickerie op klaarlichte dag in winkel overvallen

6
Geldwisselaar in Nickerie vanmiddag overvallen

In Suriname is een geldwisselaar vanmorgen overvallen door twee gewapende mannen. Dit gebeurde te Nickerie in winkel Rams, waar de wisselaar zijn diensten aanbied.

Om 12.09u rende een gewapende man gekleed in het zwart en met valhelm op, plotseling de zaak binnen. Het slachtoffer dat in een stoel tegenover de kassa niet ver van de ingang zat, schrok en voor hij het wist was er een wapen op hem gericht.

De rover hield de man onder schot en ging voor een tas die hij bij zich had. Een tweede rover rende naar binnen en sloeg de geldwisselaar, waarna de andere man de tas kon wegtrekken. Binnen enkele seconden waren de rovers weer uit de winkel.

Het slachtoffer bleef geschrokken maar ongedeerd achter. In de tas zat volgens de eerste informatie een paar honderdduizend SRD. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en is op zoek naar de verdachten.

Een van de mannen is op beeld vastgelegd (foto). Wellicht dat iemand hem herkend.

6 REACTIES

 1. Minister van juspol zegt overal is criminaliteit.
  Hij voelt zich veilig. Dus niets aan de hand
  gemodereerd

 2. @ Wiep -Ding

  Nee niet op de brandstapel zonde, in de vleesmolen voor
  de hongerige zwerfhonden van Nickerie.

  sari tori

  jacko
  gemodereerd

 3. Onbegrijpelijk dat de wisselhouder gewoon in een zak een paar honderd duizenden srd voor zijn voeten neerknalt, alsof hij de rovers uitnodigt kom maar ophalen.
  Ik wil geen vooroordelen geven maar er klopt duidelijk hier iets niet.
  Voor de politie van Nickerie mag toch dit geen probleem zijn om deze twee rovers op te kunnen sporen. Er is maar één weg om naar Coronie te rijden en boten die de oversteek naar Guyana doen. En nickerie zelf is niet zo breed en druk dat deze gasten niet zouden opvallen. Mogelijk ook dat de politie stilletjes de dieven in bescherming neemt.
  Ook moeten de laatste twee geldwisselaars hard worden aangepakt en ondervraagt. De kans is even groot dat zij na wisselen informatie hebben doorgespeeld. Anders zouden de boeven niet geweten hebben, dat er op dat moment zakken vol geld voor zijn voeten lagen.
  gemodereerd

 4. Eeeeey die rover lijkt op een zombie of spook man. Potverdorie. Return of the mummy…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.