Auto slaat meerdere keren over de kop na wilde inhaalactie

6

Deze personenauto is vrijdagavond kort voor middernacht meerdere keren over de kop geslagen na een wilde inhaalactie van de bestuurder aan de Duisburglaan in Suriname. Verbazingwekkend genoeg landde de wagen weer op vier wielen.

Een jonge vrouw is gewond achter het stuur aangetroffen en per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Zij was met haar vriend in de wagen, die lichtgewond raakte. Volgens omstanders reed de man het voertuig en heeft hij na het ongeval de jonge vrouw achter het stuur laten zitten.

De personenauto reed over de Duisburglaan richting het hoofdbureau van politie. Ter hoogte van Eucon haalde de bestuurder zijn voorrijder roekeloos in en verloor hij de controle over het stuur.

De voorrijder werd geramd en vervolgens sloeg de veroorzaker met het voertuig meerdere keren over de kop, waarna het weer op vier wielen landde.

De politie werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek. De zwaar beschadigde wagen van de roekeloze bestuurder is in beslag genomen en door een sleepdienst afgevoerd. Het voertuig van de voorrijder heeft aanzienlijke schade opgelopen, maar is wel rijbaar. De bestuurder heeft de wagen naar huis gereden.

Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. Het onderzoek duurt voort.

6 REACTIES

 1. Duisburglaan hard rijden?????
  De straat is zo slecht.
  Ik snap niet waarom mensen hun leven zo vergooien. Gezondheidszorg is dood.
  In 2 jaar tijd hft deze regering alles wat op spoor zat vernield.
  Waardeloodste regering
  gemodereerd

 2. Zoveelste idioot. De slechte staat van deze straat dateert echt niet van de afgelopen 2 jaren, ecccht niet !!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.