Vrouw neemt taxi met vriend en laat hem in val van rovers lopen

7
Taxi

Een taxichauffeur deed op zondag 21 augustus aangifte van beroving bij de politie van het bureau Latour. Volgens verklaring van de aangever had hij een klant en zijn vriendin in de omgeving van de Tout Luit Foutweg opgehaald. Tijdens het rijden gaf de vriendin aan dat zij iets moest ophalen aan de Acaraistraat te Winti Wai.

Bij aankomst op dat adres stapten de klant en zijn vriendin uit, terwijl de taxichauffeur in de auto wachtte. Op een bepaald moment hoorde hij zijn klant schreeuwen dat hij werd beroofd, waarbij er ook schoten werden gelost. Uit vrees keerde de taxichauffeur zijn voertuig en stelde de politie van het bureau Latour direct in kennis.

De wetsdienaren speelden gelijk in op de melding en troffen bij aankomst op het adres niemand aan. Omstanders hielden de politie voor dat na de schotenwisseling een voertuig in volle vaart was weggereden.

Onderzoek wees uit dat de vier verdachten de klant moesten beroven van zijn geld en sieraden van geel metaal. Aangezien zij geen geld en sieraden vonden bij de klant, reden zij met het slachtoffer naar het PWB project en lieten hem in een verlaten zijstraat achter.

Het vermoeden bestaat dat de vriendin de uitlokker is van het gepleegde strafbare feit, meldt het Korps Politie Suriname. Zij is nog niet achterhaald.

Aan de hand van het doorgespeelde kentekennummer kon Stanley A. (46) op 24 augustus worden aangehouden en zijn kompaan de 40-jarige Gordon L. op 25 augustus. Stanley is door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden en Gordon door leden van de afdeling Kapitale Delicten (KD). Twee andere kompanen zijn nog voortvluchtig.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de verdachten Stanley en Gordon in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt door de afdeling Kapitale Delicten voortgezet.

7 REACTIES

 1. Wat een bende. Was zeker zn vriendin van ďezelfde avond.
  Hoe laat je je vriend beroven, hoe weet je niet dt hij een kerkrat is??
  gemodereerd

 2. Het land is totaal in de vernieling, door zulke klootzakken.

  @ Debby

  Fa wakka het is de schuld, van Chan toch ????
  In de tijd van je Baasje, gebeurt er zulke dingen niet!
  Iederéén had te eten als je tenminste paars was.
  Ik moet er wel toegeven, dat hij geen ene klote doet om
  de criminaliteit te beteugelen. Erger nog: ik denk dat
  dit allemaal, het werk is van DDB en RB, om onrust in
  het land te stoken!

  JZwartmans
  gemodereerd

 3. @jzwartmans ik denk zo maar, dat je gelijk hebt. Wel een stelletje genieën om het met hun eigen auto te doen en dan naar je adres te rijden
  gemodereerd

 4. Stanley en Gordon en hun kompanen leven zeker ook in armoede en daarom gaan ze op rooftocht. Zie reactie d***y artikel overval autohandelszaak.
  gemodereerd

 5. @Jacko je hebt de spijker op zijn kop geslagen.en hoe?? Dwars door die ijzeren plaat,voor die kop van die ndpers.
  gemodereerd

 6. Als het zo door blijft gaan is er straks geen plek meer in Boma, vanwege het gespuis te Latour en omgeving.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.