Medewerker aangehouden kort na gewapende roofoverval autohandelszaak

9
gewapende roofoverval autohandelszaak

De verdachte S.C. is woensdag, kort na de overval op een autohandelszaak aan de Ringweg Noord in Suriname, aangehouden door de politie van Geyersvlijt.

Hij is een medewerker van het bedrijf, waar twee mannen op een bromfiets woensdagmorgen een gewapende overval hebben gepleegd. Vernomen wordt dat er veel verdachtmakingen zijn aan het adres van deze medewerker.

Omstreeks 10.00u stapten twee criminelen met integrale valhelmen op, de kantoorruimte van de bedoelde autohandelszaak binnen. De duorijder stapte eerst af van de brommer, terwijl de bestuurder zijn bromfiets gereed zette om snel weg te rijden.

Op camerabeelden is vastgelegd dat de duorijder gewapend met een vuistvuurwapen de kantoorruimte binnenstapte en daarmee de medewerker onder schot hield (foto).

Onder bedreiging van het wapen maande hij de medewerkers om plat op de grond te liggen, waaraan zij meteen gevolg gaven. Ze werden nadien beroofd van hun mobiele telefoon.

Ook werd een geldbedrag groot 20.000 USD, dat op het bureau lag, meegenomen. Intussen kwam de tweede verdachte de zaak binnen. Na hun daad verlieten zij de plaats weer op de brommer.

De verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt overgedragen aan afdeling Kapitale Delicten.

9 REACTIES

 1. Voor een scherpschutter is het in Su een speelplaats,
  als een speeltuin voor klein kinderen! Deze soort malloten
  vogelvrij verklaren, dan a mang sdon ! Ik ben helaas geen
  scherpschutter, ik mik op de benen, maar raakt helaas
  op zijn hoofd, omdat ik skeer ai hebt. (scheel)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Als ik armoede lijd ga ik nog harder werken in plaats van te gaan stelen. Blijkbaar heeft jouw moeder je vaak op je hoofd laten vallen met de slechte gevolgen van dien. Armoede brengt alleen maar berovingen ? Hmm, vreemd dat in het armste land van de wereld waar armoede heerst, Bangladesh, je nooit iets over berovingen zult horen. Hoe komt het ?
  gemodereerd

 3. Ondernemers komen in aanmerking voor een vuurwapenvergunning. Dat is al jaren zo. Onderneem actie en vraag het aan. Je kunt dan schietlessen volgen bij professionele schietclubs.
  gemodereerd

 4. Als Debby niks heeft gaat zij stelen en of beroven!! i.p.v. wat Papa Jantje uit Livorno neerzet. Debby veel plezier met je vakantie binnen in Satoboma!! en da yu sa si spang sa ai p’sa nanga yu!! Mi bar yu!! no du!!!
  gemodereerd

 5. Waarom initialen? Deze rovers hebben recht om met naam en toenaam genoemd te worden. @ de persoon die geen forumplek moet krijgen ‘armoede brengt alleen berovingen’. What the f*ck? Armoede is geen schande. Ga werken, zie Papa Jantje uit Livorno. Heel goed verwoord. Werken is geen schande, no matter what, ALS je maar werkt. In Suriname is een bepaald deel van de bevolking te lui om te werken en daarom gaan ze op rooftocht. Dus meneer of mevrouw D…y, laat die garnalen hersencellen van je een keer werken voordat je dingen uitkraait. Heb jij nooit in armoede geleefd? Zo ja, dan heb je dus ook geroofd. Zo nee, proficiat. Dan ben je een van de weinigen.
  gemodereerd

 6. Debby 2 september 2022 Bij 10:13

  Armoede brengt alleen berovingen. Er komen meer
  =================================
  Doe niet alsof het van vandaag is, heeft toch die k van je voor gezorgd!
  gemodereerd

 7. ach debby heeft niets , niets achter zijn oren , niets onder zijn voeten , niets tussen zijn benen , niets in zijn portemonneé dus debby is niets
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.