Zes familieleden verdronken bij reddingspoging zusters na ongeluk bij maken selfie

4

Het maken van een selfie op een familie-uitje is zondag veranderd in een tragedie, waarbij zes personen verdronken bij de bekende Ramdaha Falls van Chhattisgarh in India.

Twee zussen, Shraddaha en Shweta Singh, 14 en 22 jaar oud, probeerden een selfie te maken toen de jongere zus haar evenwicht verloor, in de problemen raakte en in het water viel.

Haar zus en andere familieleden schoten Shraddaha te hulp, waarbij broer Himanshu Singh (18), neef Rishabh Singh (24) en zijn vrouw Sulekha Singh (22), in het water sprongen. Ook de broers Abhay Singh (22) en Ratnesh Singh (26) gingen in het water om hun dierbare te redden.

Binnen een fractie van seconden begonnen alle familieleden te verdrinken. Omstanders waarschuwden de autoriteiten en er werd een zoek- en reddingsactie met de hulp van duikers van de State Disaster Emergency Relief Force (SDERF) gestart.

De lichamen van drie personen zijn zondagavond gevonden en uit het water gehaald en van drie anderen werden maandagochtend geborgen. Alleen Sulekha werd levend uit het water gehaald. Zij is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

De politie heeft laten weten dat de bezoekers in het water zijn geweest, ondanks de aanwezigheid van een waarschuwingsbord waarop dit wordt afgeraden.

4 REACTIES

  1. Dit is triest nieuws erg voor de familie. @debby wel vrolijk nieuws mischien artemis van nasa morgen naar de maan.
    gemodereerd

  2. Ga maar mee met de astronauten en geniet van je verblijf ver van beschaafde wereld. Je wordt toch overal door slangen nagezeten? Op Mars zul je daar geen last van hebben. Gwe !
    gemodereerd

  3. @popo jantje je mag ook mee hoor naar space mars! Beschaafde wereld? Je wordt gestraft als je je echte mening wilt geven en zeggen wat je denkt noem je dit een beschaafde wereld popo en eerlijk nou ik denk het niet, en vooral in nl racisten loeren je uit alle hoeken en gaten en zomaar pesten en geestelijk straffen marteling alles willen afpakken en jaloezie, omdat je zogenaamd hun geluk afpakt en omdat hun in nl geboren zijn en meer recht hebben op een mooie huis en geluk etc dit is niet eerlijk de wereld is niet van egoitische ratten hoor als hier leven.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.