Politie De Nieuwe Grond kampt al twee maanden met vervoersproblemen

9
Politie De Nieuwe Grond kampt al twee maanden met vervoersproblemen

De politie van De Nieuwe Grond zit momenteel met logistieke problemen. Ze heeft slechts één dienstvoertuig ter beschikking, dat echter niet adequaat ingezet kan worden voor werkzaamheden. Bovenal vormt de auto een gevaar voor de politieambtenaren.

De autobanden zijn compleet versleten, de remmen moeten eerst gepompt worden voordat deze effectief werken, de ramen gaan niet open, de airco werkt niet en de koppeling is hard.

Twee dienstvoertuigen zijn al maanden voor reparatie bij de technische dienst. Een van de voertuigen kampt met problemen aan het onderstel en de andere prowagen is overheat geraakt.

Wanneer de politieambtenaren assistentie vragen van hun dichtstbijzijnde politiebureaus wordt er vaak genoeg gezegd dat het bureau het ontzettend druk heeft. “Het lijkt alsof wij de collega’s moeten bedelen”, zeggen de agenten aan de redactie van Waterkant.Net.

Terwijl een aantal dienstvoertuigen van het Korps Politie Suriname voor privédoeleinden door bepaalde functionarissen -die gelieerd zijn aan een bepaalde politieke partij- wordt gebruikt, kunnen de agenten van De Nieuwe Grond geen optimale dienstverlening verlenen, aldus de politieambtenaren.

9 REACTIES

 1. en daar komen jullie nu met aanzetten , jullie paarse agenten slapen de gehele dag en nacht , dus 5 jaar geleden was het ook al zo met dat voertuig , donderstraal toch op en ga ddb aan zijn kop zeiken nep agenten
  gemodereerd

 2. Wat? Auto heeft geen airco. Dat is beter dat ze zweten en wat afvallen. Ik schaam voor onze politie agenten. Ze zijn overgewicht, erg dik en niet getraind. Hoe gaan ze achter de dieven rennen? Ik hoorde van dat vorige week een dief een dikke politie liet vallen en hij kon niet opstaan, omdat hij erg dik is.De regeling en selectie moet echter worden verscherpt en alleen mensen met een fit body mogen deelnemen aan de politie opleiding. Ik vraag me hoe al die dikzakken politie zijn geworden. Wat zijn de procedures van? Het lijkt dik zijn en veel eten net als Chan … vetzak
  gemodereerd

 3. Dit fenomeen heb ik al van 1973, dat agenten problemen had met dienst voertuigen. Als ik een groot som wint, zal ik steps
  voor ze sturen. Dan zijn ze minder vet zoals @Ira het schrijft.
  Ze hebben geen degelijke dienst auto, maar ze lopen allemaal
  met een Glock rond. ”Hier moeten wij het nog steeds doen, met een Walther”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Nee hoor..niet regering Chan heeft gefaald. Wel geld voor friends en family maar geen geld voor politie , gezondheidszorg én onderwijs. Ga je toch ontwikkelen.
  gemodereerd

 5. @ Cornelis

  Dit probleem speelt al jaren zo, ik ben al 60 jaar daar weg.
  Toen ik nog daar was: a mang bing dé so kba, dus no go takki
  san zo maar! Het is makkelijk om de schuld, aan een ander toe te schuiven. Oké hij beloofd dat wo sétie a kondré, ma DDB libie so menie paymang na baka. ”Dus niet zeuren allemaal”
  Ten aanzien van zijn beleid over de Criminaliteit, is hij gewoon
  een L#l, hij doet er geen flikker aan jammer!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Toch te achterlijk voor woorden en alleen in Suriname kan dit.

  Nog even en de brandweer heeft ook geen water meer om de brand te blussen!

  Ik heb via via gehoord dat onze grote nep indiaan van Leonsberg nog een splinternieuw wagenpark heeft, ga daar maar wat wagens weghalen.
  Die ouwe zuiplap mag/kan toch niet meer rijden vanwege zijn aandoening (chronische bezopenheid).

  Alles confisqueren van deze criminelen.
  gemodereerd

 7. @ lam

  Jij brengt het, zoals ze dat in Su het zeggen: maar je hebt gelijk.
  Dat chronische bezopenheid is om de zonden wat hij heeft te
  verdoezelen. Als je dronken bent zie je alles door een rose
  bril, in zijn geval een paarse bril dan.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Ook al geef je ze elk jaar nieuwe voertuigen het probleem wordt nimmer opgelost. Ze rijden alles kapot alsof het ze niet kan schelen. In het vervolg hoofdelijk verantwoordelijk stellen voor het in goede staat houden van voertuigen die ze in beheer hebben. Ga eens kijken op Geyersvlijt wat daar allemaal ligt te rotten.
  gemodereerd

 9. Broeia

  Sommige voertuigen zijn voertuigen, die in beslag zijn
  genomen, en niet zijn opgehaald!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.