Dief op basis van camerabeelden achterhaald

3
Voorbeeldfoto van een beveiligingscamera

De 28-jarige Kevin R. is door de politie van Latour aangehouden, omdat hij geld en mobiele telefoons uit de werkruimte van Kleine Cars aan de Latourweg in Suriname heeft weggenomen.

De buit betreft 500 SRD en twee zaktelefoons. Ten tijde van de daad waren de arbeiders buiten de werkruimte bezig met werkzaamheden. Toen de arbeiders na enige tijd binnenkwamen ontdekten zij de diefstal.

Er werd gekeken naar camerabeelden en aan de hand daarvan is Kevin achterhaald. Een van de buitgemaakte telefoon is teruggevonden bij een heler. Deze is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie heengezonden.

Kevin ontkende bij zijn voorgeleiding de diefstal van het geld. Met betrekking tot de diefstal van de zaktelefoons verklaarde de verdachte dat hij beroofd is van de tweede mobiele telefoon. Na afstemming met het OM is Kevin in verzekering gesteld.

3 REACTIES

  1. IK snap de om en of de politie echt niet!!! Waarom de helers vrij laten???? Juist die moet je heel hard aanpakken!! 1ste keer hard op aanspreken en fors beboeten en de 2e keer de boete vele malen hoger. En natuurlijk moet het afhangen wat de heler heeft aangenomen!! BV de waarde onder de 10.000 srd een vaste boete van 10.000 srd plus de buit terug en tussen de 10.001- 50.000 srd een boete van 70.000 srd. Wie niet kan betalen, dan op alles beslag leggen of de gevangenis in voor een jaar!! Probleem opgelost denk ik!!
    gemodereerd

  2. klopt Wiep-Ding , Suriname is het enigste land waar helers vrij uit gaan , echt te gek van woorden , het OM hier in Suriname moet op de schop , het hele rechtssysteem is gebaseerd op niet te veel zaken opnemen en er lekker lang over doen , voorbeelden genoeg toch
    gemodereerd

  3. Als je ondernemer bent en staat ingeschreven bij KKF mag je een wapenvergunning aanvragen. Je kunt dan een wapen aanschaffen en schietlessen volgen. De rovers lopen met (vuur)wapens rond en schromen niet om ze te gebruiken, de gewone burger moet zich ook kunnen verdedigen tegen het uitschot, de abanies.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.