Veganistische vrouw levenslang achter tralies vanwege dood zoontje door ondervoeding

2
Kindje

Een 39-jarige veganistische vrouw in Florida mag de rest van haar leven achter tralies doorbrengen, vanwege de dood van haar 18 maanden oude zoontje. Het jongetje, Ezra O’Leary, overleed op 27 september 2019 door ondervoeding en uitdroging.

Hij kreeg alleen rauwe groenten en fruit om te eten van zijn ouders, Sheila O’Leary en Ryan. Dit omdat zij geloofden in een heilig dieet programma. De moeder beweerde dat ze hem ook borstvoeding gaf.

Hoewel Ezra een week voor zijn dood niet meer at en slecht sliep, brachten zijn ouders hem niet naar de dokter. Volgens het obductierapport is de peuter overleden door complicaties als gevolg van ondervoeding. Hij woog slechts 8 kg en had de bouw van een zeven maanden oud kindje.

De vader zit momenteel ook achter de tralies in afwachting op zijn proces. Hij wordt net als de moeder ook verdacht van een aantal feiten waaronder moord met voorbedachten rade en zware doodslag.

2 REACTIES

  1. OM laat deze vrouw nooit meer kinderen baren!!!
    Vader is een moordenaar en krijgt levenslang!!!
    gemodereerd

  2. ze kennen daar toch ook de doodstraf , dat had ze moeten krijgen , verdomd alleen maar rauwe groentes en fruit geven aan jou baby , en jij bent veganist , nou dan heeft de baby ook niets aan jou moedermelk , daar zit dan geen bouwstoffen in die je baby nodig heeft , jij hebt jou kind vermoord
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.