vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenSportSuriname-international Sheraldo Becker momenteel topscorer Bundesliga

Suriname-international Sheraldo Becker momenteel topscorer Bundesliga

-

Does Travel - naar Suriname

De 27-jarige Surinaamse international Sheraldo Becker is momenteel samen met Christopher Nkunku van RB Leipzig topscorer van de Bundesliga. Beide spelers hebben tot dusver vier doelpunten gemaakt in vier wedstrijden.

Union Berlin staat momenteel op de tweede plaats in de Bundesliga met 10 punten. Regerend kampioen Bayern Munchen staat op de eerste plaats met 10 punten en een betere doelsaldo.

Union Berlin en Bayern Munchen treffen elkaar zaterdag. Bekijk hieronder highlights van de wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Union Berlin waar Becker twee keer scoorde.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

2 REACTIES
  1. Stenley Menzo gaat hem halen , becker ( Duitse naam)( nazaat van een van de EBG plantage ?? ) , zal een mooie aanbieding krijgen waar je geen nee tegen zegt , en Stanley weet dat


    gemodereerd
  2. Hij heet becker een duits achternaam geen familie van boris becker de tennis man veel surinamers spreiden zich in europese landen tot spanje toe. Surinamers zijn overal goed in voetbal ook in frankrijk waren vroeger een paar, maar nooit een grote prijs gewonnen. Best jammer voor de suri’s.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES