Motoragenten vanaf nu zichtbaar aanwezig op Bosjebrug

3
Wijdenboschbrug in Suriname

De Motor Surveillance Dienst (MSD) van de Surinaamse politie zal vanaf nu zichtbaar aanwezig zijn op de Wijdenboschbrug. De agenten zullen preventief werkzaamheden verrichten met betrekking tot het verkeer.

Dat heeft het Korps Politie Suriname (KPS) vanmorgen bekend gemaakt in een persbericht.

De Regio Commandant van regio Oost, de hoofd inspecteur van Politie M. Pinas, heeft aangegeven dat de Verkeers Unit van regio Oost, permanent gehuisvest is in de ruimte vóór de brug. Hierdoor wordt de zichtbare aanwezigheid van de motoragenten mogelijk.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.