Haïtiaan zonder rijbewijs duikt met auto trens in; “A rem no pak dan mi broeja”

10

Een Haïtiaan, die niet in het bezit is van een rijbewijs, is dinsdagavond met een personenauto in de trens beland op de hoek van de Zonnebloem- en Goudenregenstraat in Suriname.

De bestuurder en een mede-inzittende wisten zelf uit het voertuig te komen. Zij bleven ongedeerd.

De automobilist reed over de Goudenregenstraat richting Zonnebloemstraat. Naar zijn zeggen sloeg hij op de hoek rechts af, maar plotseling pakten de remmen niet. Hij meent daardoor in de war te zijn geraakt. “A rem no pak dan mi broeja”. De vreemdeling reed het voertuig regelrecht in de trens.

De politie kreeg van buurtbewoners de melding van het eenzijdig verkeersongeval. Een sleepdienst werd vervolgens ingeschakeld om de auto uit de trens te halen.

10 REACTIES

 1. Deze gasten moeten ze de toegang tot Suriname ontzeggen daar ze geen respect hebben voor wet en regelgeving.
  Voor Surinamers geldt dat zij de de wet en regelgeving overtreden hun straf niet mogen ontlopen
  gemodereerd

 2. Voor het zelfde geld reed hij een paar mensen dood.
  Ik had lever de volgende gelezen: ”A rem no wroko, dan mi K@”
  Deze eikel is helemaal ingeburgerd, rijbewijs wat is dat denkt
  hij.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. “A rem no pak dan mi broeja”, zegt genoeg over de staat van de auto. Tijdens mijn recente vakantie kreeg ik ook een huurauto met meerdere gebreken. Ongelooflijk dat men in Su auto’s verhuurd met slechte remmen, versleten ruitenwissers, schokbrekers en nu komt het…zonder motorolie en een minimale hoeveelheid remolie.
  Ze kwamen de auto afleveren, maar mochten het meteen weer meenemen. Met zulke gasten doe ik geen zaken. Autoverhuurbedrijven in Su, zijn hufters! Dan maar iets meer betalen voor een betrouwbare, in veilige staat verkerende huurauto.
  gemodereerd

 4. Wat moeten we met haitianen in Suriname , ze blijven maar komen ondanks de verbod.Wie verdient aan deze mensen handel ?,DE CRIMINELE DNA LEDEN.
  gemodereerd

 5. ‘A édé ton ton fu a Ton ton Macoute disi no é wroko bun’. Waarom dacht deze buitenlandse crimineel dat hij zonder rijbewijs in een ondeugdelijke auto, deel mocht nemen aan het Surinaamse verkeer? De politie zou hem tot tom tom moeten slaan om het hem voorgoed af te leren, dit soort 💩 uit te halen in Suriname.
  gemodereerd

 6. No gi a rem a schuld
  Joe no abi rijbewijs en toch Joe rij a wagi
  Tra lesi rij wang burki wagi dati rem wroko 100 %
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.